12. dec 2010 11:03
manca 51, kot vidim, ti je ze mamaF svetovala, kaj naredi! Jaz bi samo se to pripomnila, da, ce jim ze das za piti kravje mleko , razredci ga z vodo, da ne bo tako mocno.
Moje muce hranim s surovim mesom, to prakticiram ze 10 let, potem, ko sem o tem brala na Internetu. Za moje muce bi vse naredila, tako jih imam rada, ampak v spalnico in kuhinjo nimajo vstopa. Ce bi bilo po moje, bi lahko prisle v spalnico, vendar je moz alergicen na macjo dlako in potem vso noc kiha ... v kuhinjo pa ne smejo zaradi higienskih razlogov
Odloci se za dve muci, da bosta imeli druzbo, ko te ni! Obvezno pa jih daj sterilizirat, ker bos (teoreticno) imela od ene muce v enem letu se kaksnih 20 zraven Potem pa se bos sprasevala, kam z njmi in jih ponujala vse naokrog, nekateri jih tudi na krut nacin pokoncajo, to se prakticira predvsem na dezeli ... Sterilizacija je sicer draga, cca 60 evrov, vendar ti prihrani veliko skrbi!
NE odloci se muce, ce si dalj casa odsotna in nimas nikogar, ki bi za njih ta cas skrbel!
lp Nena
Nena-morje