9. sep 2014 11:22
Stiskam pesti, da se Feliks izvleče :D Je pa lepo, da s takšnim veseljem skrbiš za nebogljeno bitje. Pa še luškani so netopirčki <3
Lp od R.
9. sep 2014 11:22
Stiskam pesti, da se Feliks izvleče :D Je pa lepo, da s takšnim veseljem skrbiš za nebogljeno bitje. Pa še luškani so netopirčki <3
Lp od R.
9. sep 2014 13:28
VilmaS, če pa le ne bi preživel, pa predlagam (če nisi predaleč), da povprašaš na društvo ali v PMS, če jih zanima. Vem, da so jih včasih vzeli, za raziskave, zbirke, ne vem več.
rimljanka
11. sep 2014 16:42
No, da zaključim zgodbo; Feliks je krivuljo počutja in živahnosti obrnil strmo navzgor, vendar resnost poškodbe kljub temu, da je netopir vitalen, zahteva več kot le domačo oskrbo. Borec se ob posredovanju strokovnjaka, ki sem ga kontaktirala, seli v zatočišče na Muti. Priznam, da sem se na živahno žverco kar navezala; včeraj sva že vadila točko za noč čarovnic (lahko bi se reklo halloween handshaking)- skrij se v rokav in v pravem trenutku pokukaj ven. Žal predstava zaradi zdravstvenih razlogov odpade, upam pa, da mu bodo prhut uspešno pokrpali, da bo lahko odletel novim zmagam naproti.
11. sep 2014 16:52
Lepo VilmaS...pa saj je še kar simpatičen..ma lep kožušček.
Vrtejbenka
11. sep 2014 16:56
Draga Vilma,vsa čast da tako skrbno neguješ in skrbiš za to prisrčno in nebogljeno živalico.
mopsika
11. sep 2014 17:37
VilmaS,
lp
mzm
11. sep 2014 18:12
Malo bitjece srčkano :D VilmaS, bravo za skrb in nežnost, ki si ga malemu nudila ves ta čas
Lp od R.
12. sep 2014 0:51
Oooo, VIlmaS, kako fajn zgodba Prav polepša večer! Srečno malemu "Srečkotu", tebi pa hvala, ker si!
Mojca
12. sep 2014 6:53
Ganljivo, ko bi le vsi tako lepo skrbeli za uboge živalce
ursula-ce
12. sep 2014 9:02
Zgledi vlečejo! Ni kaj dodati!
naor
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Palačinkina torta z malinami
Nadevani paradižniki po grško (Gemista)