Tristo kosmatih in druga čuda narave

DBpek  

član od: 19.6.2012

sporočila: 994

13. jul 2014 20:43

Jade, ja res je na inzulinu in to dvakrat na dan (zjutraj in popoldan) in na začetku smo jo hranilibs posebno hrano za diabetes. Pa smo imeli že prej pse, ampak za sladkorno pri psih nisem slišal. Tega res ne privoščim nikomur, saj se je treba navadit špikat, časovno si omejen na točno določene ure in pa stane kar precej. Insulin na mesec 65 eur, posebna hrana za diabetes pa 70 eur. 

Sedaj smo ji začeli raje sami kuhati (piščanec in ribe), pa surovo zelenjavo (nariban korenček, bučke, sesekljano špinačo blitvo, brokoli ipd) in se ji je stanje kar poboljšalo, vendar pa bo do konca na inzulinu. 

Kot pa sem že prej napisal, se ne damo, ker je član družine.

DBpek http://www.easy-recepti.com

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6078

14. jul 2014 5:32

Vanja

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

14. jul 2014 7:47

Haha, dober si!

naor

anibas  

član od: 21.12.2006

sporočila: 497

16. jul 2014 17:16

DBpek je napisal/a:

Jade, ja res je na inzulinu in to dvakrat na dan (zjutraj in popoldan) in na začetku smo jo hranilibs posebno hrano za diabetes. Pa smo imeli že prej pse, ampak za sladkorno pri psih nisem slišal. Tega res ne privoščim nikomur, saj se je treba navadit špikat, časovno si omejen na točno določene ure in pa stane kar precej. Insulin na mesec 65 eur, posebna hrana za diabetes pa 70 eur. 

Sedaj smo ji začeli raje sami kuhati (piščanec in ribe), pa surovo zelenjavo (nariban korenček, bučke, sesekljano špinačo blitvo, brokoli ipd) in se ji je stanje kar poboljšalo, vendar pa bo do konca na inzulinu. 

Kot pa sem že prej napisal, se ne damo, ker je član družine.

anibas

babka1951  

član od: 22.8.2012

sporočila: 6950

16. jul 2014 18:27

mopsika je napisal/a:

Babka1951 ali je tisti kuža pri smreki,mogoče slikan na poti okoli Bohinjskega jezera ali pa na poti na Planino jezero

mopsika, kuža stoji nekje med potjo iz Medvedove konte proti Blejski koči na planini Lipanci, LP in

mopsika

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

babka1951  

član od: 22.8.2012

sporočila: 6950

16. jul 2014 18:40

DBpek je napisal/a:

Evo še naša lepotička, zlata prinašalka Bella. Na žalost smo konec leta 2013 izvedeli, da je postala sladkorni bolnik in s tem dobili en dober kredit, ampak se ne damo.

DBpek, vaša Bella bo ob vsej vaši skrbi in ljubezni, kljub temu, da je sladkorni bolnik, doživela še prav kvalitetna in lepa leta. Vso srečo vam želim.

Jaz pa še vedno zelo pogrešam našega muca Polde-ta, ki so ga lani uspavali, mu ni bilo pomoči, nekje je staknil mačji aids

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

VilmaS  

član od: 10.10.2003

sporočila: 1067

7. sep 2014 15:47

Tole je naš Neto Pjer, na kratko Pero, ki v naši kleti počitnikuje že četrto poletje/jesen. Vsaj mislim (oz. delam se) da je to en in isti Pero 

Te dni (predvidevam, da predvčerajšnjim zvečer) mu je nekdo nehote in nevede z vrati priprl levo krilo. Danes sem ga rešila iz ujetništva in ker je poškodovan, najbrž tudi onemogel, sem ga spravila v škatlo in mu nastavila vodo. Kljub temu, da se ob vsaki motnji zelo razburja (puha kot maček in škrta kot kobilica) je pojedel dve servirani muhi...

Ker je danes nedelja, ne bom morila SDPVN-jevce, jutri pa jih pokličem. V takem stanju si ga ne upam spustiti na prostost, ker bi si ga naš maček lahko privoščil, nimam pa pojma, kako naj mu pomagam.

Upam, da bo okreval, saj sem se že kar navezala na "viseči okrasek", ki me vsakič, ko pridem v klet, pozdravi s potresanjem in vrtenjem. Heh, saj vem, da je to njegov odziv na ropot, ampak jaz ga pač smatram kot pozdrav

LP, V.

_tisa_  

član od: 20.1.2010

sporočila: 343

7. sep 2014 19:56

Joj, Vilma, kok simpatično. Držim pesti, da se Pero fajn poceli. Bolje pa ne vem, če bi kdo skrbel zanj...

sonce51  

član od: 4.4.2008

sporočila: 237

7. sep 2014 22:26

Jooj, netopir, čeprav zelo koristen je meni . Ne vem kako bi odreagirala, če bi ga zagledala v kleti verjetno na visokih decibelih. Rada imam živali, netopiri pa me nekako ne gredo .

Lep večer vsem, oni pa so sedaj v službi  , letajo okrog hiše, jaz se pa kar pripogibam in se jih izogibam, meni     ne sedejo.

sonce51

hedonist  

član od: 26.6.2008

sporočila: 5048

8. sep 2014 9:29

Čakte mal, pa ta stvor ni nevaren da te useka ??

hedonist

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti