27. dec 2013 6:23
Nena-morje, poznam to bolečino. Ko mi je hudo, se vedno spomnim samo lepih trenutkov z mojo Astro, ji povem kaj lepega in obljubim, da se bova nekoč spet srečali. Malo čudno? Mi je prav vseeno, meni je lažje.
Pozdrav!
ursula-ce
27. dec 2013 6:23
Nena-morje, poznam to bolečino. Ko mi je hudo, se vedno spomnim samo lepih trenutkov z mojo Astro, ji povem kaj lepega in obljubim, da se bova nekoč spet srečali. Malo čudno? Mi je prav vseeno, meni je lažje.
Pozdrav!
ursula-ce
27. dec 2013 16:38
NENA-MORJE, TUDI DUŠICA NAŠEGA pOLDET-A JE LETOS V VEČNOST ODŠLA, zAŽELELI SMO MU SREČNO POT NA NOVI POTI, POGREŠAMO GA
babka1951
27. dec 2013 18:43
Draga Nena, poznam tvojo bolečino, saj sem pred osmimi leti sama preživela smrt našega Pikota. Še vedno ga nosim v svojem srcu in tako bo vedno. Tudi on je imel limfom in, ne, ne bom pisala podrobnosti, ker je preveč boleče. Žal ni bilo rešitve. Bil je star deset let.
Ni besed tolažbe. Želim ti vse dobro.
P.S. Meni se ne zdi, da ima strašljiv videz, nasprotno, prava pasja lepotička je.
naor
30. dec 2013 2:45
Joj, kakšna žalostna novica
Draga Nena, nimam besed, pošiljam ti en topel, močan objem!
Držite se!
Mojca
30. dec 2013 9:47
Poldi čaka v improvizirani "kletki" med čiščenjem njegovega kraljestva. Od kar je pri hiši je namreč količina kartonskih škatel padla na nulo, ker jih vse sfrizira in potem ni druge, kot da ga človek da v darilno vrečko
Viva Meier
30. dec 2013 10:06
Viva Meier je napisal/a: |
Viva Meier |
Kaj te je to za ena "zver"
Pikici pa samo, naj počiva v miru...
Johanna
1. jan 2014 23:25
Vsem forumskim prijateljem kosmatih in ostalih čudes narave
Mojca
2. jan 2014 10:34
Johanna je napisal/a: | ||
Kaj te je to za ena "zver" Pikici pa samo, naj počiva v miru...
|
Tale zver je pa hrček
Viva Meier
16. jan 2014 18:13
Namesto da bi ob podiranju jelke (če ni bila smreka) besnela med padajočimi iglicami, sem letos opravljala rabeljsko delo Po skoraj mesecu dni se je ta reva odločila pognat vršičke, da ne govorim o cedeči se smoli in omamnemu vonju.
V prvem polstoletju česa takega še nisem videla (držim pesti za drugo ).
lp
mzm
16. jan 2014 18:17
Smreka je, smreka, prava, pravcata Picea abies.
rimljankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lečin curry s kruhovimi cmoki
Pica zvitki