6. okt 2011 21:23
Naša začasna domača živalca...je pa pravi lakotnik :)
Na morju pa so nam večere/noči popestrili nič kaj boječi polhi.
Bojanca
6. okt 2011 21:23
Naša začasna domača živalca...je pa pravi lakotnik :)
Na morju pa so nam večere/noči popestrili nič kaj boječi polhi.
Bojanca
6. okt 2011 22:41
Tele male živalce so pa imele srečo, da so naletele na ljudi, ki nikogar ne pustijo lačnega.
zeta
7. okt 2011 10:37
Bojanca s čim hranite ježke ,namreč vsak večer pride jež pa nevem mkaj bi mu dala.
Engie
7. okt 2011 12:19
Engie je napisal/a: |
Bojanca s čim hranite ježke ,namreč vsak večer pride jež pa nevem mkaj bi mu dala. Engie |
Ta naš mladiček ima zelo rad whiskas za muce, pa mleko. Tu pa tam, pa si privošči tudi malo mačjih briketov.
Bojanca
7. okt 2011 12:36
Ježi pojejo vse kar mačke pustijo, potem se pa še pokakajo zraven. Jaz jim pustim tudi vse, kar ostane od mineštre ali pašte, pa vodo jim je treba tudi zvečer natočit. Če imaš dosti grozdja, pusti kakšen grozd na tleh, do jutra ga bodo obrali.
nola
7. okt 2011 13:09
Ja, pri nas tudi pojedo vse, kar mački pustijo, se tudi pokakajo zraven. Zadnjič sem jim dala pol hruške, pa se je niso dotaknili.
rosie
7. okt 2011 13:40
Meni je najbolj smešno to, da se obrnejo stran, ko jih vidiš. Pa mirno jejo naprej. Ropotajo pa kot sloni, enkrat so me zbudili in sem šla prav pogledat če se ni slučajno kakšen cirkus ustavil pri nas, pa so bili samo ježi.
nola
7. okt 2011 17:30
Vi tule boste najbrž vedeli.
Kaj se "izleže" ali "izvije" iz gosenice, ki sem jo videla pred dnevi. Približno 12 centimetrov dolga in dober centimeter debela. Najprej smo mislili, da je polž (od daleč), vendar se je potem začela zelo hitro preikati in smo ugotovili da je gosenica. Mogoče kakšen nočni metulj?
lp
7. okt 2011 21:18
Pri teh stvareh vsekakor pomaga, če se pove tudi barva zverine - pa še kakšna lastnost. Namreč, tvoje vprašanje se bere nekako takole:
Vi tule boste najbrž vedeli. Kaj sem imela včeraj za kosilo? Najprej sem mislila, da je večerja, potem pa sem pogledala na uro in ker je bila 14.00, sem videla, da je kosilo. Trajalo je pol ure, jedla pa sem z nožem in vilico. Mogoče sem imela meso?
lp
cervus
7. okt 2011 22:53
Oh, Elaphus.
Bila je temno rjave skoraj črne barve z nekakšnim svetlejšim vzorcem ob boku. Ni bila dlakava, bolj kot en velik rjav mnogočlenast črv, ko sem jo premaknila se je zvila v krogec. A ja, pa premikala se je iz severa proti jugu. Pa nič se ni oglašala.....
lp
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Panakota z belo čokolado in penino
Dušene školjke s pivom na sredozemski način