12. maj 2011 22:20
Engie
12. maj 2011 22:20
Engie
12. maj 2011 22:25
Pazi Jonny te gleda
Engie
12. maj 2011 23:13
Da se jaz malo potožim!K danes mi je pa res prekipelo čez piskr!Imamo dva muca Maki in Mini! Minica je že prejšni teden neznano kam izginila, po treh dneh se je privlekla domov vsa obstreljena, 3 strelne rane!mini smo nekako pozdravili!Danes pridemo domov in pred vrati leži Maki obstreljen v oko ves krvav revček je mežikal na eno oko!Oko sem mu izmila z fiziološko in namazala s kremo za oko(za ljudi)!Zvečer je že rahlo odprl obstreljeno učko!Sedaj pa vas sprašujem kako naj ukrepam! Pokličem policijo! Peljem na veterinarsko????? Kaj naj storim!Ker se bojim,da če ga bojo enkrat obstelili od blizu ne bo več pomoči!
nejčica
13. maj 2011 11:39
Draga nejčica, absolutno ukrepati. V primerih, kot je tvoj, se sramujem, da sem predstavnik človeške "pasme". Pripenjam slikico kužka, ki sem mu pred časom iskala dom
kafetarca foto blogec:Sovica Oka
13. maj 2011 11:52
nejčica je napisal/a: |
Da se jaz malo potožim!K danes mi je pa res prekipelo čez piskr!Imamo dva muca Maki in Mini! Minica je že prejšni teden neznano kam izginila, po treh dneh se je privlekla domov vsa obstreljena, 3 strelne rane!mini smo nekako pozdravili!Danes pridemo domov in pred vrati leži Maki obstreljen v oko ves krvav revček je mežikal na eno oko!Oko sem mu izmila z fiziološko in namazala s kremo za oko(za ljudi)!Zvečer je že rahlo odprl obstreljeno učko!Sedaj pa vas sprašujem kako naj ukrepam! Pokličem policijo! Peljem na veterinarsko????? Kaj naj storim!Ker se bojim,da če ga bojo enkrat obstelili od blizu ne bo več pomoči!
|
JA MADONA KAJ PA TEBI NI JASNO!!!??? STRELNE RANE NA ŽIVALIH ZDRAVIT Z DOMAČIMI ZVARKI????
- PELJI ŽIVAL PRI PRIČI K VETERINARJU!!!
- IMEJ ŽIVALI POD NADZOROM (V HIŠI)
- ALI PA SPLOH NE IMEJ ŽIVALI!!!
prepelica
13. maj 2011 11:54
preeplica, saj ni treba vpiti, no.
rimljanka
13. maj 2011 11:59
LEJ PRI TAKIH PRIMERIH PA JE TREBA VPITI - TOLE JE NAVADNO MUČENJE ŽIVALI - ČE NE PO NAVADNI ČLOVEŠKI LOGIKI, PA PO ZAKONU! ZA VSE NEPOMEMBNE BEDARIJE NAJDETE DENAR IN ČAS, ZA RAZNE SLAŠČIČARSKE PRIPOMOČKE, TIČINE MASE IN MODELČKE ZA KROFE FILAT, ZA ŽIVLJENJA ŽIVIH BITIJ VAM JE PA VSEENO - SRAM VAS BODI!!!
prepelica
13. maj 2011 12:08
Prepelica, saj domače muce tudi živijo zunaj. Nejčica je itak pretresena in želi živalci pomgat. To kar se je zgodilo je kruto in žalostno in se žal dogaja pogosteje kot mislimo.
Najčica, odpelji mucka veterinarju. Poškodba očesa je lahko zelo huda in za mucka grozljivo boleča. Mogoče bo potrebno učko celo odstranit. Pomembno je, da ga pregleda strokovnjak in ugotovi za kakšno poškodbo gre in kaj je potrebno narediti, da mucek ne bo trpel. In če se zgodi, da ostane brez učke, tega sam še opazil ne bo, zato te to naj ne vrže iz tira, on bo še naprej srečen muc. Vidva samo dobro opravita primačjem zdravniku.
Pa sporoči nam, kako si uredila.
zeta
13. maj 2011 12:12
prepelica je napisal/a: |
LEJ PRI TAKIH PRIMERIH PA JE TREBA VPITI - TOLE JE NAVADNO MUČENJE ŽIVALI - ČE NE PO NAVADNI ČLOVEŠKI LOGIKI, PA PO ZAKONU! ZA VSE NEPOMEMBNE BEDARIJE NAJDETE DENAR IN ČAS, ZA RAZNE SLAŠČIČARSKE PRIPOMOČKE, TIČINE MASE IN MODELČKE ZA KROFE FILAT, ZA ŽIVLJENJA ŽIVIH BITIJ VAM JE PA VSEENO - SRAM VAS BODI!!! |
Nekulturno je uporabljati velike črke v spletni komunikaciji, ker to pač pomeni, da vpiješ.Samo na to sem te opozorila.
Če pa (tudi) name leti zgornji očitek o času in denarju za bedarije, pa me žališ. Nič ne veš o meni, torej, prosim, ne natolcuj.
rimljanka
13. maj 2011 12:26
- Ženska ima dve zunanji mački v okolju, kjer očitno živijo psihiči.
- Mačke redno obstreljujejo.
- Prva mačka je bila ustreljena 3x.
- NEKAKO so jo pocajtali (nikjer ne piše, da bi jo peljali k veterinarju)
- Kljub temu mačke še vedno spuščajo v nevarno okolje
- Druga mačka je bila ustreljena v oko.
- Vsa je bila krvava.
- Ona je ni peljala k veterinarju, namazala jo je s fiziološko in kremo in ŠE VEDNO jo spušča ven.
Živali s strelno rano, vse okrvavljene (očitno je izgubila dosti krvi) niso deležne veterinarske oskrbe, protibolečinske terapije, da ne govorim, v kakšnih bolečinah jih še vedno spušča ven in s tem še dodatno ogroža in nenazadnje tvega še dodatna huda vnetja ali celo pogin v hudih bolečinah.
Če ti, Rimljanka, pri vsem tem ne znaš drugega napisati ko to, da si videla samo velike črke, je to zelo žalostno.
prepelicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Karamelna omaka
Hot dog v listnatem testu