Tristo kosmatih in druga čuda narave

manca51  

član od: 5.5.2008

sporočila: 511

3. apr 2011 0:39

Kafetarca , pa si temeljito preverila novega lastnika ? Zdi se mi , da tako zamišljeno , žalostno gleda . Prav zasmilil se mi je . Želim mu , da bi našel topel dom in skrbnega lastnika ,pri katerem bo lahko ostal za vselej . Vse dobro . manca51

kafetarca  

član od: 30.9.2009

sporočila: 277

3. apr 2011 10:56

Hvala vsem za lepe misli, s katerimi pospremljate kužka v novi dom (p.s. moje slike so pogosto "oporečne", ker imam slab aparat in sem brez osnovnega pojma o fotografiji ) @ Manca - skoraj prepričana sem, da na tisti slikici Torpedo (=) ni žalosten, saj je njegov mali ego spet slavil zmago - spet si je namreč izboril igračko ... Bojazen, da je šel kuža v napačne roke, je odveč. Izšlo se je, kakor smo si v osnovi najbolj želeli (če odmislim naše naivno upanje, da je kuža izgubljen in ga bomo preprosto vrnili prvotnim lastnikom). Kužkovi novi lastniki so pred nedavnim izgubili psičko , ki je bila zvesta sopotnica celih 14 let, terierčico ♥ - zato je bilo nekaj oklevanja... Vezi s kužkovimi lastniki so že leta družinsko-pasje prepletene, moji starši imajo namreč potomko preminule psičke. Pri "nas" živijo kužki v res tesnem sobivanju, v detajle pa raje ne grem , da ne bom koga po nepotrebnem vznemirila Manca, tale slika v galopu in z nasmehom na obrazu, je zate kafetarca foto blogec:Sovica Oka

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

3. apr 2011 14:42

Moram priznati, da se je tudi meni odvalil velik kamen s srca !

Dobro kafetarca, da si tako lepo razlozila primer

lp od Nene in

Nena-morje

manca51  

član od: 5.5.2008

sporočila: 511

3. apr 2011 18:20

Kafetarca , hvala za to slikico in lepe besede . Ja , je pa kuža res videti srečen in lahko bi rekla - nasmejan . Naj takšen tudi ostane , saj si dobro premislila in pametno izbrala novega gospodarja . Škoda , da nimajo vsi take sreče ! Pozdravček manca51

lucka52  

član od: 13.7.2007

sporočila: 1939

9. apr 2011 22:37

Pa se moja upupa Viktor z drugega zornega kota...s plenom caka na druzico, ki se v tem casu pusti razvajati.Vse bolj zauplliv je tale lepotec. Nic vec se ne boji, hrano isce po brezini cisto blizu hise, tako da ga lahko nemoteno obcudujem.Razmisljam, da bi zaradi njega kupila boljsi, bolj "profi" fotoaparat. Sporočilo je spremenil(a) lucka52 dne 13. 2011 09:14

leiiča  

član od: 20.9.2008

sporočila: 55

11. apr 2011 14:21

Evo jaz sem dodala še par slikc moje lubike Nely... slike so malo bolj tko tko, ker so obrezane. =D Drugače pa so bile posnete v bližini mojega doma in sicer na Otočcu in je bil res prečudovit sprehod. 

LP, Lea

Sporočilo je spremenil(a) leiiča dne 11. 2011 14:24

_tmickena_  

član od: 20.6.2006

sporočila: 293

11. apr 2011 19:52

Vedno rada pogledam to temo, všeč so mi vsi kužki in macice, pa kačice sploh! Pa sem rekla, da podelim z vami moje "miške" To je moja mala baraba, ko se ji spi (skoraj vprašanje kdaj se ji ne?) Ta parček je pa od mojega dedka in babice in sta face! No to so pa njune moje najljubše kure in petelin :) (katere vedno rada ganjam) no ampak majo lepo življenje! Cel dan lovijo kobilice, črve, vse kar je meni fuj.. Pa lep dan/večer, če pa najdem še kako kul fotko jo pa "prpopam" ;) _tmickena_

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

11. apr 2011 20:28

Lenarjenje dveh prijateljev pod cvetoco cesnjo, v prekrasnem pomladnem dnevu p4110061_595

Nena-morje

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

11. apr 2011 20:35

Tmičkena, tista dva mucka sta pa tako lepa.. Jaz imam dva, samčka in samičko (10 in 8 let) pa se vedno nekaj ravskata in tepeta. Samo, en brez druzga pa spet ne moreta. Bom se potrudila pa kakšno sliko dala gor (če znam?)

kafetarca  

član od: 30.9.2009

sporočila: 277

11. apr 2011 20:43

Nena, dodajam še eno "enooko gusarko" Ta vikend jo je slikala prijateljica. Ker v pasjem potnem listu še ni slike, bi morda kar tole ponucala... Alternativa (za potni list) je ... kafetarca foto blogec:Sovica Oka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti