27. sep 2013 17:34
A niso fascinantne? Moram pa priznati, da so mi prejšnji vikend nekoliko zagrenile večerno, pravzaprav nočno kopanje (plavam brez očal in jo zagledam šele takrat, ko se mi natakne na glavo...) lp, proxima
27. sep 2013 17:34
A niso fascinantne? Moram pa priznati, da so mi prejšnji vikend nekoliko zagrenile večerno, pravzaprav nočno kopanje (plavam brez očal in jo zagledam šele takrat, ko se mi natakne na glavo...) lp, proxima
27. sep 2013 18:45
Roncolino, krasen kuža!
naor
27. sep 2013 18:52
Roncolino,tale tvoj volkec je pravi lepotec že.
In ocvrto jajce od Proxime je zelo lepo..tako moderno deluje z temi lila pikami.Če bi se meni prikradlo na glavo..ne vem kaj bi bilo..najbrž svetovni rekord v plavanju na kratke proge.
Vrtejbenka
27. sep 2013 19:34
joj Roncolino kakšen lepotec!
Zuckerfee
27. sep 2013 21:40
Po stari navadi sem spet zelena od zavisti: ne zaradi natikanja karfjole na glavo, ampak zaradi samega videnja - je še nisem v življenju (čeprav pravijo, da nisem imela dovolj odprtih oči). Nič pa ne kaže, da bi lahko v kratkem udarila kakšen sprehod proti obali
lp
cervus
14. nov 2013 16:23
Kulinarične zastave..
GRČIJA
AVSTRALIJA
BRAZILIJA
FRANCIJA
INDIJA
ŠPANIJA
ITALIJA
JAPONSKA
LIBANON
J.KOREJA
ŠVICA
VIETNAM
IN SRBIJA...
Vrtejbenka
23. dec 2013 18:14
So fotke, ki se te dotaknejo... vsaj mene...
babka1951
24. dec 2013 6:54
babka 51, je sploh kdo, ki se ga te fotke ne dotaknejo?
V nekaterih regijah so pri nas že dovoljeni mačji in pasji obiski v bolnice, razen na intenzivni negi in drugih izrednih primerih.
Zakon, ki bi ga morali posnemati .
lp Lučka
25. dec 2013 18:01
Žive jaslice ... ....
Vrtejbenka
25. dec 2013 23:20
Lp!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnjene paprike
Piščančja juha s tortelini