9. jul 2014 19:06
Picek mali je čist fuč od vročine. Samo še na hrbet pa vse štiri od sebe Zadnje par dni je malo bolje no...
Viva Meier
9. jul 2014 19:06
Picek mali je čist fuč od vročine. Samo še na hrbet pa vse štiri od sebe Zadnje par dni je malo bolje no...
Viva Meier
11. jul 2014 17:04
, , povsod...
Vanja
11. jul 2014 17:18
,Vanja, a si tole imela namen zajahat?
Viva Meier, , kdo pa je na sliki? Nikakor ne razvozlam
lp
mzm
11. jul 2014 17:40
Zdravo Vanja,pa kako lahko konj to trpi,pa menda ni to slikano pri tebi,me kar mrazi,sem alergična na kače,že slepca se bojim, grozno. Ko gledam ANIMAL PLANET ,pokožejo,da imate zelo veliko smrtno nevarnih kač, ojoj.
mopsika
11. jul 2014 17:45
Punce, slika pod sedlom je priplavala do mene po FB, jaz jo samo dobrodušno delim.
Vanja
11. jul 2014 21:40
mopsika je napisal/a: |
Zdravo Vanja,pa kako lahko konj to trpi,pa menda ni to slikano pri tebi,me kar mrazi,sem alergična na kače,že slepca se bojim, grozno. Ko gledam ANIMAL PLANET ,pokožejo,da imate zelo veliko smrtno nevarnih kač, ojoj.
|
/facepalm
Life is war against boredom~
11. jul 2014 22:35
Moje miceno je pa hrček, ruski menda.
Evo, takle je pa s profila, med svojo najljubšo aktivnostjo, spanjem
Viva Meier
11. jul 2014 22:53
Še moja zaspanka
petardica
12. jul 2014 1:02
Petardica, to mi je pa poznano,imamo tudi mi takšno zaspanko doma,a ne kako so prisrčni.
mopsika
12. jul 2014 7:11
Viva Meier je napisal/a: |
Moje miceno je pa hrček, ruski menda.
Evo, takle je pa s profila, med svojo najljubšo aktivnostjo, spanjem
|
, zdaj tudi na prvi sliki vidim sotrpina v vročini!
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mandljeva juha ajoblanco
Prekonočni ovseni kosmiči z banano in arašidi