27. okt 2003 10:49
Loni, ta "dirty" cake je še bolj zanimiva Nekaj me zanima - tale vinski kamen..., praviš, da se ga da bolj težko dobiti - kaj pa v Avstriji? A mogoče kdo ve, kako bi se mu v nemščini reklo? (Weinstein??? ) LP, Staša
27. okt 2003 10:49
Loni, ta "dirty" cake je še bolj zanimiva Nekaj me zanima - tale vinski kamen..., praviš, da se ga da bolj težko dobiti - kaj pa v Avstriji? A mogoče kdo ve, kako bi se mu v nemščini reklo? (Weinstein??? ) LP, Staša
27. okt 2003 11:06
V nemščini je res kar Weinstein, nisem nikoli niti preverjala, če ga imajo. Kot sem rekla, meni ga prinesejo iz ZDA. Pride pa kar v taki flaški kot so naše začimbe, verjetno pa se da dobiti tudi večjega. Čau, Loni
27. okt 2003 11:32
Loni, hvala za odgovor, si me spomnila, da imam tudi jaz "veze" v US, tako da bom zagnjavila... Weinstein pravis, kaj? Očitno le niso šle v nič vse urice nemščine... LP, Staša
29. okt 2003 7:51
Loni hvala, ob prvi priložnosti ga prizkusim! LP in uspešno peko ZalaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kakijeva nevesta
Špageti z omako iz bazilike in parmezanom