Na internetu sem videla slike tort, ki so okrašene, kot da bi bila na njih trava. Se mi zdi, da gre za masleno kremo.
Verjetno se v ta namen dobi nek pripomoček, tu pa rabim vašo pomoč. Kakšen pripomoček je to in kje bi se ga dalo kupiti.
LP. T.
Na internetu sem videla slike tort, ki so okrašene, kot da bi bila na njih trava. Se mi zdi, da gre za masleno kremo.
Verjetno se v ta namen dobi nek pripomoček, tu pa rabim vašo pomoč. Kakšen pripomoček je to in kje bi se ga dalo kupiti.
LP. T.
15. okt 2010 23:16
Ali pa tičino stistnes tule skozi http://berghoff.si/kuhinjski-pripomocki/posamezn LeINA
15. okt 2010 23:28
Kaj res? Ja to pa moram takoj sprobat. :) Hvala za nasvet. LP. T.
16. okt 2010 9:54
Ali pa kokos moko daš v stekleni kozarec, dodaš par kapljic zelene barve in zapreš. Dobro pretreseš in že imaš zelen kokos za travo. Čisto enostavno.
LP, Saša
Mir in dobro!
16. okt 2010 10:09
Ali pa naribaš tičino na ribežen... :) Staša
16. okt 2010 10:25
http://www.cakesaroundtown.com.au/catalog/cakes-around-town-tub
drugače pa s tem nastavkom brizgaš masleno kremo, smetano ...
mislim da ga majo tudi v PV v Črnučah.
Pitončica
16. okt 2010 12:46
Jaz kar s stiskalnico za česen, masleno, tičin... vse gre, poglej po mojem albumu-Facebook-Sladka poezija ali tu na KulSlo. Je res enostavno in super zgleda. Me pa, ko smo že pri tem, zanima, kako zgleda in kje se dobi stiskalnica za delat špagete iz tičine... Pitončica, mislim, da sem pri tebi videla take torte, barvite, s špageti ob strani. Prosim za pomoč. cukrpekrca
16. okt 2010 13:25
Super ideje. Žal so vsi štirje otročiči zboleli, tako da bo travnata torta morala počakati. :( Sigurno se bom poslužila katero od bolj poceni idej, da ne bo treba zapravljati v PV. :) LP, T.
16. okt 2010 17:04
cukrpekrca je napisal/a: |
Jaz kar s stiskalnico za česen, masleno, tičin... vse gre, poglej po mojem albumu-Facebook-Sladka poezija ali tu na KulSlo. Je res enostavno in super zgleda.Me pa, ko smo že pri tem, zanima, kako zgleda in kje se dobi stiskalnica za delat špagete iz tičine... Pitončica, mislim, da sem pri tebi videla take torte, barvite, s špageti ob strani. Prosim za pomoč.cukrpekrca |
Mam pištolco za stiskanje ticine :)
kupljena v angliji
Pitončica
16. okt 2010 21:49
Pitončica, kako se pa temu reče oz. mi lahko prilepiš kak link. Bi si jo tudi jaz nabavila. cukrpekrcaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Široki rezanci la collezione na bolonjski način
Karamelna omaka