Najlepse pozdrave vsem!
POtrebujem vaso pomoc! in sicer...rada bi kasne dobre recepte ki vsebujejo Rozicevo moko!
ze v naprej se vam najlepse zahvaljujem
lep pozdrav
forzicija
Najlepse pozdrave vsem!
POtrebujem vaso pomoc! in sicer...rada bi kasne dobre recepte ki vsebujejo Rozicevo moko!
ze v naprej se vam najlepse zahvaljujem
lep pozdrav
forzicija
21. okt 2003 14:09
Živjo! Na forumu sem našla recept za rožičevo pecivo: http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=550. Recept sem preizkusila in mi je všeč. Poskusi tudi ti. Petra
21. okt 2003 14:25
Pa tudi tisti recept na vrečki z rožičevo moko ni slab.
22. okt 2003 6:19
Na vrečki od rožičeve moke, katero sem uporabila jaz ni bilo recepta. Prosila bi te če nam ga zaupaš. Hvala. Petra
22. okt 2003 9:02
Bom doma pogledala, če sem shranila vrečko. Navadno recept izrežem in prilepim v domačo kuharico. LP Loni
22. okt 2003 9:40
Pod rožičevo pecivo sem včeraj zvečer poslala krasen recept. Darja Jensterle Darja Jensterle
23. okt 2003 9:00
Našla... LP Loni Rožičevo pecivo ( z vrečke za rožičevo moko) 3 jajca 1 skodelica sladkorja 1 skodelica mleka 2 skodelici moke 1 skodelica rožičeve moke 5 žlic olja 5 žlic ruma 1 pecilni prašek limonina lupinica sladkor v prahu Penasto zmešajte rumenjake in sladkor, dodajte mleko, moko, v katero ste pred tem zmešali pecilni prašek, rožičevo moko, olje, rum in limonino lupinico. Na koncu dodajte sneg treh beljakov. Maso narahlo zmešajte, vlijte v namaščen pekač in jo pecite na 200°C pol ure. Ko je pecivo pečeno, ga potresite s sladkorjem v prahu.
23. okt 2003 9:52
Zdravo! Super ste! Hvala za vaso pomoc! Zdaj moram vase recepte smo se soprobati! Lep jesenski pozdrav F p.s. ca pa se kaj kje izbrskate, pa kar na dan... forzicijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Suzanine palačinke
Pustne miške