Če kdo želi mu pošljem po pošti gomolj visoke bradate perunike - barve: bordo-vijola
... ker ne vem kako se tukaj prilepi slikico, tistemu, ki želi, pošljem fotko na mejl.
Andreia
Če kdo želi mu pošljem po pošti gomolj visoke bradate perunike - barve: bordo-vijola
... ker ne vem kako se tukaj prilepi slikico, tistemu, ki želi, pošljem fotko na mejl.
Andreia
8. okt 2010 13:29
klikneš na kozarec za vlaganje nad poljem za poslati sporočilo in ti odpre shrambo, kamor naložiš sliko in jo potem vložiš.
8. okt 2010 13:48
Andreia
8. okt 2010 13:49
jernej je napisal/a: |
klikneš na kozarec za vlaganje nad poljem za poslati sporočilo in ti odpre shrambo, kamor naložiš sliko in jo potem vložiš. |
8. okt 2010 13:52
8. okt 2010 20:07
Prijazna gesta, Andreia.
Moram povedati, da sva se midve že zmenili za menjavo najinih perunik.
rimljanka
11. okt 2010 9:14
No, sedaj sem jih praktično oddala. Andreia
20. okt 2010 11:35
Še nekaj korenikic mi je ostalo....za 1 ali 2 osebi....če je še kdo zainteresiran, naj mi kar pošlje naslov na ZS in mu danes pošljem. Andreia
20. okt 2010 15:16
Pravkar sem se vrnila s pošte....tako, da so perunike sedaj res oddane . Andreia
21. okt 2010 9:15
Letos smo prekopali celotno dvorišče, spomladi pa si bom morala urediti na novo cvetlične gredice, posaditi gmičevje, sadno drevje itd.... Se priporočam, če bo kdo presajal ali metal ven kakšne sadike! LP! Galja
12. maj 2017 16:04
Še podarjate gomolje te perunike? Zelo lepe barve je.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pizza s pršutom
Brownie z marelicami