27. okt 2003 8:09
Lenka! Tudi mene zanima isti kot Asjo. LP Spela
27. okt 2003 8:09
Lenka! Tudi mene zanima isti kot Asjo. LP Spela
28. okt 2003 8:07
Lenka! Si čisto pozabila na nas. Proism za odgovor, ker bi rada konec tedna presenetila z ognjemetom za ABrahama. Kako visoko pa gre ognjemet. Hvala ter lp. Spela
28. okt 2003 20:06
Pegasti, zbujanje skomin ni najbolj hvalevredno opravilo! LP cervus
29. okt 2003 8:55
Informacija za Asjo in Spelo! Že prej sem napisala, da smo našli rakete na inrenetni strani trgovine Veronika iz Vrhnike: www.povzarija.net/piroshop (mislim, da s klikom na ta naslov ne boste uspeli priti na njihovo stran; poskusite v kakšnem spletnem brskalniku v iskalniku zapisati "torta rakete", pa se vam bo izpisala njihova stran). Sicer pa smo jih mi kupili v trgovini Chemo v Krškem. Kako visoko gre plamen? Mislim, da je odvisno od vrste raket. Naš je bil visok cca pol metra. Lepo praznovanje. Lenka Sporočilo je spremenil(a) pegasti dne 29. okt 2003 08:57:46
24. nov 2003 11:34
Ojla, prejšnji teden sem na poti od zobozdravnika opazila trgovino, v kateri bi verjetno vse to imeli - imenuje se Piromarket, nahaja pa se na Celovški nasproti pizzerije Piramida. Čau, LoniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hačapuri - gruzijski kruh
Peresniki po bolonjsko