13. maj 2016 10:47
, ajej, ti imaš pa res probleme s cm, rodin (aluzija na juhuhuhu organ je zgolj namerna).
lp
mzm
13. maj 2016 10:47
, ajej, ti imaš pa res probleme s cm, rodin (aluzija na juhuhuhu organ je zgolj namerna).
lp
mzm
13. maj 2016 10:49
"Če nima več kot 50 stopinj na sredini, potem seveda ne bo well done. Ampak če zapališ grill na maximum, pa ga pečeš 5 enot pečenja na eni strani in 5 enot pečenja na drugi strani in 5 enot pečenja na kosti navpično v zrak, bo imel na sredi več kot 50 stopinj, če je debel 3-4 cm."
Kaj ko bi ti gospodinja razpalila grill, za enoto pečenja vzela minuto in s 4 cm steakom počela natančno po mojih navodilih ? Ugotovila boš, da steak nima v sredini niti 45-47 stopinj. Potem pa lepo ugasni grill, se pokri z ušesi, zlezi v kot in skromno zri predse v tla, dokler te kdo ne ogovori.
rodin
13. maj 2016 11:45
"Če nima več kot 50 stopinj na sredini, potem seveda ne bo well done. Ampak če zapališ grill na maximum, pa ga pečeš 5 enot pečenja na eni strani in 5 enot pečenja na drugi strani in 5 enot pečenja na kosti navpično v zrak, bo imel na sredi več kot 50 stopinj, če je debel 3-4 cm."
Kaj ko bi ti gospodinja razpalila grill, za enoto pečenja vzela minuto in s 4 cm steakom počela natančno po mojih navodilih ? Ugotovila boš, da steak nima v sredini niti 45-47 stopinj. Potem pa lepo ugasni grill, se pokri z ušesi, zlezi v kot in skromno zri predse v tla, dokler te kdo ne ogovori.
rodin
13. maj 2016 12:06
Testing.
(Samo zanima me, koliko krat boš še prilimal isti odgovor)
Sonja
13. maj 2016 13:21
rodin
13. maj 2016 13:24
Dokler ne bo cela Kulinarika.net razsvetljena, doh.
Life is war against boredom~
13. maj 2016 13:27
sorry za tole smetenje. Refresh iz neznanega razloga ponavlja objavo. Got it.
rodin
13. maj 2016 13:32
rodin je napisal/a: |
sorry za tole smetenje. Refresh iz neznanega razloga ponavlja objavo. Got it. rodin |
Ti to počneš, kdo drug neki?
rimljanka
13. maj 2016 14:51
Jaz tukaj vidim en perfekten almodovarski scenarij o wannabe chefu iz srednje velikega slovenskega mesteca, ki ga (potem, ko so vsi že kompletno siti njegovih neprestanih predavanj o applied steakology) da na čevelj zaročenka, zbrcajo v rit vsi prijatelji, razdedinijo starši, še lokalni jehovci se v širokem loku izogibajo njegove ulice, potem pa iz svoje samotne čumnate končno odkrije KulSlo, pa ima spet občinstvo...
(don't feed the troll press...)
lp, proxima
13. maj 2016 14:58
Jaz bi zraven ponudila vedro za bruhanje.
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Najbolj enostavni piškoti s črto
Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem