9. okt 2010 18:52
No...tale praznik pa nebi bil "švoh"...če se že gremo amerikanizacijo, se jo gremo tok kot je treba... He he he
@japaja: "meseno poželenje" Escada
Sporočilo je spremenil(a) escada dne 09.okt 2010 18:57
9. okt 2010 18:52
No...tale praznik pa nebi bil "švoh"...če se že gremo amerikanizacijo, se jo gremo tok kot je treba... He he he
@japaja: "meseno poželenje" Escada
Sporočilo je spremenil(a) escada dne 09.okt 2010 18:57
9. okt 2010 18:55
Tole pa, da nebo dileme...več...( pa ne navezuje se na zgornjo prpopano sliko....) no, sam na tisto kar je na krožniku.Spodaj tako al tako vemo da je Well done
Escada
9. okt 2010 19:18
Še sreča, da imam vas tukaj. NIkad čula za Valentinovo za moške.
Vanja
9. okt 2010 19:45
Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
Še sreča, da imam vas tukaj. NIkad čula za Valentinovo za moške.
Vanja |
Tud jaz ne...ampak, a ni hudooooooo ( kot bi rekla dolgonoga lepotica in voditeljica BB)
Hja...
Escada
13. okt 2010 0:00
Kaj sem jaz zamudila, kakšno debato ... Idiot babji, lepo sem šla na steak (točnega imena se ne spomnim, imajo itak nazivov, da ne veš kam z njimi ...) k Michaelu Jordanu na Grand central station, se izognila tej debati in uživala v hrani .... pa ocvrti čebuli za dodatek, pa naj paše zraven ali ne....
Vanja, že zopet smo bili tam, ja ...
mamamia
13. okt 2010 5:39
mamamia je napisal/a: |
Vanja, že zopet smo bili tam, ja ...
mamamia |
Čaki mal, takrat smo bile pri Juniorju, ne pri Jordanu, ker je bil slednji zaprt.
Mimogrede, poglej moj FB.
Vanja
Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 13.okt 2010 06:38
13. okt 2010 18:03
Skupaj smo bile prio JR, ko si pa ti odšla, smo me tri šle na poslovilnega k Michaelu ...
Sem videla, ja, fb... hehhe
mamamia
13. okt 2010 18:27
citat=--japaja--]
Ah dej, Ajmar, a morš vse pokvart???!!!
japaja[/citat]
Japaja, veš to je pa kilometrina.
Zakaj pri meni ni tistega znakca za prismojeno?
ajmarneznan uporabnik
13. okt 2010 18:29
Hehe....
japaja
17. okt 2010 7:52
trimix je napisal/a: |
zzak1977, tudi mene ne drzat za besedo, ampak zdi se mi, da sem nekje v Eleclercu v predelu vitrin z mesninami ( ne pri mesarju direktno in ne "levo od njega" , ampak nekje v tistih "vzdolznih vitrinah" ,ki vodijo od blagajn k mesarju) zasledil neke specialno ulezane steake v neprozornih pakiranjih..precej barviti (oranzno/rjavo-rdece) s francoskimi teksti zgoraj......tisto bi utegnilo biti kaj zanimivega , samo ravno takrat nism bil v "steak mood"-u, tako da se nisem prevec poglabljal...trimix |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pizza s pršutom
Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo