Pozdrav vsem!
Za rojstnodnevno zabavo potrebujem pripravo in dostavo hrane za 30 ljudi na dom.
Priporočate koga v Zasavju? Mora biti pač dobra kuhinja in normalne cene.
Hvala vsem
Špagetka
Pozdrav vsem!
Za rojstnodnevno zabavo potrebujem pripravo in dostavo hrane za 30 ljudi na dom.
Priporočate koga v Zasavju? Mora biti pač dobra kuhinja in normalne cene.
Hvala vsem
Špagetka
4. okt 2010 18:18
Trenutno se spomnim Čop Podkum - imajo catering, bila na eni petdesetletnici in so super pripravili. Jedi po dogovoru, za ceno pa ne vem.
Aja
5. okt 2010 11:50
jaz sem imela catering od Gostilne Martin (Trbovlje) - super, čista petka. Če bi zadevo ponovno potrebovala, ne bi oklevala koga izbrati. Primerna cena, odlična kvaliteta in odlična posrežba. laik
5. okt 2010 16:51
Se pridružujem laikovemu mnenju.
lp
cervus
6. okt 2010 11:11
Gostišče Kum, Zagorje! npahor4
6. okt 2010 13:40
tudi jaz predlagam gostilno Martin imajo vse od torte, sladic do poplnega menija priv priv
7. okt 2010 9:16
Imam izkušnjo z gostilno Čop s Podkuma. Žal, zelo slabo tako da ne priporočam. hedonist
7. okt 2010 13:11
Lep slovenski pregovor ali rek ali karkoli že, pravi: Če si z menoj zadovoljen, povej drugim. Če nisi, povej meni.
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako
Orehova potica po receptu moje mame