živjo! sem nova na forumu, pa imam eno vprašanje. Namreč imam velike probleme s prebavo. Imam predobro prebavo zjutraj in to je res zelo nadležno. Vsako jutro ko vstanem moram iti takoj na wc in imam velikokrat drisko. Ko sem doma me to niti ne moti, problem je v tem, da vsakič ko moram zjutraj iti na pot me med potjo vedno zvije(malo že tudi od psihe). In ko me zvije KOMAJ zadržim in ko pridem do wc-ja imam potem vedno drisko. Enkrat se mi je že zgodilo, da ko me je zvilo med potjo sem bila sredi ljubljane in ni bilo v bližini nobenega wc-ja sem se skoraj podelala v hlače :( to je res grozen občutek, saj si zaradi tega ne upam nikamor z avtobusom saj me skrbi da me bo zvilo in ne bom uspela pravočasno priti do wc-ja....Ker trenutno iščem službo si ne upam iskati v kakšnem drugem kraju ker me skrbi da me bo med potjo vedno zvilo. Sem že naredila test za celiakio in ej negativen.....Te težave imam pa že več kot 2 leti.Tako da res nevem več kaj naj naredim. Ali je imela katera že podobne probleme??
cvetka5