29. sep 2010 14:53
Boris, ne bi se strinjal s tabo. Resda v ..ber dan, ali kar ...dan ni nobene silne komunikacije in globokih misli, je pa le vzpostavitev komunikacije. Zjutraj, ko odprem vrata, me muce pričakajo, ne rečem sicer dobro jutro, rečem, a ste že lačne ali kaj podobnega. Prepričan sem, da tudi ( večina ) ko pride v hlev, reče kakšno svojim živalim, se mi zdi, da to le vzpostavi nekakšem odnos. Drugač, je nola izredno lepo zapisala, o prijaznosti do vsakogar, različnih osebkov manj ali več znanih. Nekdo je zapisal da žanješ kar seješ, tudi s tem se strinjam, pa če v to verjamete na kakšni biblični osnovi ali filozofski ali kar vraževerno.
Pa še moja današnja prigoda, iz trgovine pri najboljšem sosedu:
Po trgovini sem iskal umetno sladilo ( tako se mu samo reče, je izvleček konoplje s enakim učinkom kot joint, le da se nič ne kadi in diši okoli, pa ni prepovedano, dokaj popularno med študenti ). Ko omenjenega sladila nisem našel, obrnem se na eno trgovko, ki je neki zlagala v police. Mal se pohecam, pravim, ste ga dobro skrili. Kaj pa, vpraša, ko povem, pove na polici nasproti kruha vprašajte ono ki kruh prodaja. OK, grem tja, pogledam, sojine omake............onega sladila ni. Ona trgovka, ki mi je pojasnila, ravno gre mim, in je jaz ponovno ogovorim, na kar se ona začne dret na mene, saj sem povedala, nasproti kruha, vprašajte prodajalko, a ste vprašali, niste.......... čist me nadrla, če bi bil starejši verjetno bi povlekla tudi impotentnost.
ežoj