25. sep 2010 22:33
Ker imamo ravno tole temo o muckih odprto, bom kar semle napisala - danes je moja potomka dobila za rojstni dan mucka - od najboljše prijateljice in sem dobesedno poživinila. Prvič, mucek je še premajhen, pa so ga kar od mamice vzeli. Komaj zna kaj jesti, oz. ne zna, ampak, ker je zeloooo lačen, se matra, revež ubogi. Smo mu kupili mačje mleko, da se glih ne stegne od lakote. Pojma nima, kaj je to mačje stranišče in pušča lužice vsepovsod. Dobr, to ga bomo že navadili, čeprav nimam ravno časa na pretek, mačke na stranišče voditi. Večji problem je, ker že imamo DVA mačka, ki nista najbolj prijazno razpoložena do dojenčka (resnici na ljubo tudi on piha proti njima kot parna lokomotiva). Prosim, prosim, prosim, kdorkoli tole bere, naučite svoje otroke, pa magari tudi sosedove, da živali NISO darilo in jih ne moremo šenkvat kar povprek, če jih imamo preveč. Da ne razlagam, kako sem najbolj grozna mama in zelooooo čudna (to je ovito v nekako pet pol celofana) mama od prijateljice, ker ne skačem od veselja do stropa, ker so nas osrečili z mačko.
lp
cervus