Sesalec roomba 581

tilenboc  

član od: 30.6.2004

sporočila: 221

24. sep 2010 16:34

Ne vem no, če je kaj cenejši, na Ebay-u stane okoli 460 evrov (http://cgi.ebay.de/I-ROBOT-Roboterstaubsauger-Ro), pa še poštnino moraš šteti zraven, če ga pa kupiš pri nas ( http://www.mimovrste.com/artikel/3320053218/robotski-s), pa je razlika zanemarljivo majhna. Včasih smo večkrat nakupovali prek Ebay-a, zadnje čase pa kar pogosto prek mimo vrste ali pa katere druge naše spletne trgovine. Lp, tilenboc Sporočilo je spremenil(a) tilenboc dne 24. 2010 16:35

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

24. sep 2010 16:54

Razlika pred 7 dnevi je bila 50 EURO. Ali je to veliko ali malo naj presodi vsak sam, v tej ceni je rizik, da se ti kaj pokvari in je malo večja sitnost lahko s servisom.

V Evropi se je pa podražil v zadnjem tednu, pri nas je pa še stara cena, zato je razlika malo manjša zdajle, okrog 30 EURO znese.

- administrator

sladkosnedko  

član od: 6.2.2008

sporočila: 223

27. sep 2010 14:14

Mene pa zanima v čem je tolikšna razlika med  temi sesalci, razen v ceni. Pri prebranih lastnostih in primerjavi mi razen pri variantah PET, ki so primerne za stanovanja kjer so živali lastnosti ne povedo prav dosti.Hvala

Nasja  

član od: 10.6.2003

sporočila: 815

27. sep 2010 17:50

Različni proizvajalci imajo različne cene, tako kot povsod. iRoomba je eden od najbolj znanih, potem so pa različne cenejše kitajske ipd variante. Zakaj je pa npr. Kärcher še 3x draji od iRoombe, pa tudi jaz ne vem...

Medd izdelki istega proizvajalca, npr iRoombe, pa je razlika v tem, da imajo eni npr. časovno programiranje vnaprej ali pa več "navideznih zidov" in "svetilnikov", s katerimi (lahko) usmerjaš ali omejiš tlačana pri njegovem delu...

Nasja

tilenboc  

član od: 30.6.2004

sporočila: 221

7. okt 2010 11:00

Sesalec smo kupili ta teden . Zaenkrat smo zelo navdušeni nad njim, posesa zjutraj, ko nas ni, nikjer se nam ne zapleta. Tudi na omare ga damo in na jogije. Res smo navdušeni, se tudi jaz že pogovarjam z njim Lp, tilenboc tilenboc

matineja  

član od: 21.12.2008

sporočila: 45

8. okt 2010 18:36

Tudi mi imamo robotka, vendar je drug model - Galaxy - Bralko. Dobila sem ga pol ceneje kot je Roomba, pa je kljub temu vrhunski. Posesa vse, tudi kote, res pa ga ne smeš gledati, ker lahko popeniš (hahaha). Kupila sem ga v Velenju v Veleja parku. Vsekakor pa ga priporočam.

matineja

kara  

član od: 26.11.2005

sporočila: 725

8. okt 2010 18:42

Jaz sem kupila robotka, ker ga ima tudi moja prijateljica, ampak žal me je zapeljala cena in sem se odločila za Bralko Galaxy. Totalen polom!!!!! Tako ga sedaj ne uporabljam, ker sem obupala nad njim. V firmi, ki ga je prodala pa še kar trdijo, da je vse OK.. pazite, ni vse v poceni artiklih, ker vreči stran 300 EUR, ni tako malo, kajne? kara

Blitva  

član od: 9.5.2007

sporočila: 61

9. okt 2010 17:41

No tudi jaz imam Brolkota super zadeva brez problemov , vsak dan začne ob 9 zjutraj z delom, ko pridemo domov je čisto, včasih se zgodi da se revež kam zatakne vendar jaz mu tega ne očitam, ko sem ga malo naštudirala, mu tam kamor se rad zatakne , nekaj nastavim pa je vse ok, rajši imam dva Bralkota za ceno ene Rombe. Blitva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti