16. sep 2010 15:46
Pohane marele so tako odlične same po sebi, da bi jih bilo greh kvarit s kako prilogo. Če jih je pa premalo za potešitev lakote, jih pa uporabi kot predjed.
lp
cervus
16. sep 2010 15:46
Pohane marele so tako odlične same po sebi, da bi jih bilo greh kvarit s kako prilogo. Če jih je pa premalo za potešitev lakote, jih pa uporabi kot predjed.
lp
cervus
16. sep 2010 19:19
jaz ponavadi naredim zraven pohanih marel zelenjavni riž in solato. lp baška
17. sep 2010 10:29
Mi ponavadi jemo zraven krompir- pire ali pečen. Danes bo sladko zelje in marele. krompirčka.
katti
17. sep 2010 13:27
Meni pa najbolj paše zdraven skleda endivije v kateri so še trdo kuhana jajčka, fižol in kuhan na kocke narezan krompir pa seveda še kos kruha. Se mi kar sline cedijo!!! L.P. gerna
17. sep 2010 14:45
včeraj sem jedla marele panirane v drobtinah in naribanem parmezanu (pol pol) ter s tržaško (samo toliko prepraženo,da česen zadiši) Meni je blo super - poskusite.. dober tek tutifruti
17. sep 2010 15:53
Za prilogo marelam navijam za pire, krompirjevo solato, slan krompir v kosih (pretresen z malo masla in petršilja) ter seveda zeleno solato. V glavnem nekaj, kar bo vsaj delno kompenziralo olje, če se mi slučajno napijejo.
SergejKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Odlično hitro kosilo
Polnjene paprike