Pozdravljeni vsi skupaj!
Bliža se "sezona" rojstnih dnevov in zelo rada bi spekla dobro kostanjevo torto, pa nimam nobenega pravega recepta.
Milo prosim za pomoč - kostanj že veselo čaka v hladilniku (in gozdu).
Mojca
mojcas
Pozdravljeni vsi skupaj!
Bliža se "sezona" rojstnih dnevov in zelo rada bi spekla dobro kostanjevo torto, pa nimam nobenega pravega recepta.
Milo prosim za pomoč - kostanj že veselo čaka v hladilniku (in gozdu).
Mojca
mojcas
13. okt 2003 20:34
Mojca, recept na naslednjem linku je preverjeno odličen!!! http://med.over.net/phorum/read.php?f=21&i=16700& LP, Staša
13. okt 2003 20:35
VČERAJ SEM DALA RECEP UPAM, DA BO KMALU NARAZPOLAGO. SE SPLAČA POSKUSIT, KER JE RES ČUDOVIT. LP VALERIJA valči
13. okt 2003 21:13
Staša, Valerija, hvala za hitra odgovora. Zanima pa me, kako se obnašajo jabolka v zgornjem receptu? Je jabolčna masa tako kompakta, da ostane v pecivu ali leze ven? LP, Mojca
14. okt 2003 6:46
Poglejte na hrvaški internetni strani www.gastronaut.hr -kliknete na temo tedna in desno boste v koloni našli recepte za peciva iz kostanja . LP MartaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti s česnom, oljem, čilijem in kozicami
Polnjene paprike