17. feb 2012 9:08
Lahko v tej temi vprašam:ali shramba slik dela ,a je to samo za pluskote ?
Rada bi dodala sliko v forum pa ne vem kako .Hvala v naprej.
golubić
17. feb 2012 9:08
Lahko v tej temi vprašam:ali shramba slik dela ,a je to samo za pluskote ?
Rada bi dodala sliko v forum pa ne vem kako .Hvala v naprej.
golubić
17. feb 2012 9:12
Shramba slik dela. Klikneš v naprednem urejevalniku tisti kozarec z marmelado in se ti odpre ;-) Lahko pa tudi v moji beležki že prej dodaš sliko v shrambo, tam je poseben zavihek shramba. Potem pa v forumu le odpreš shrambo in dodaš fotografijo. Lahko pa jo tudi v forumu naložiš in hkrati dodaš v forum, kar ti je lažje.
Pomembno: Slik v shrambi NIKOLI ne briši, ker bodo izginile iz foruma ;-) V forumu je le povezava do tvoje slike v shrambi. Zbrišeš lahko takšne, ki jih nisi uporabila, tiste, ki si pa jih vstavila v forum, ne briši.
17. feb 2012 9:13
Ne, ni samo za pluskote. Ampak ne vem, zakaj ti ne bi delala, meni včeraj je. Poskusi še malo kasneje, boljšega predloga nimam
JJ
17. feb 2012 9:14
jernej je napisal/a: |
Pomembno: Slik v shrambi NIKOLI ne briši, ker bodo izginile iz foruma ;-) V forumu je le povezava do tvoje slike v shrambi. Zbrišeš lahko takšne, ki jih nisi uporabila, tiste, ki si pa jih vstavila v forum, ne briši. |
Tole je pa zelo koristna informacija, hvala Jaz sem pa pridno brisala slike, da se jih ne bi preveč nabralo
JJ
17. feb 2012 9:18
Shramba ni omejena po velikosti ;-)
17. feb 2012 9:36
Ko odprem shrambo mi se ispiše :invalid input make sure that the secret keys match
golubić
17. feb 2012 9:39
??? Kateri brskalnik pa uporabljaš? Kot bi imela izključene kolačke na brskalniku.
17. feb 2012 9:45
Uporabljam Mozilla Firefox
golubić
17. feb 2012 9:53
Katero verzijo? Na Firefoxu deluje razen če imaš kakšne nastavitve zasebnosti, kot so, da ne puščaš kolačkov itd. Shramba potrebuje kolaček, da se avtentificiraš, ker je napisana v drugem programskem jeziku kot ostala stran.
17. feb 2012 10:03
Windows XP(modified)
golubićKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Fini mini Bamboloni
Peresniki z omako puttanesca