7. sep 2010 14:53
Ma ne vem, ali deseteltni otrok sploh potrebuje kak verz; jaz sem bolj pristaš poljubčka in toplega objema, iskric v očeh, ki itak povedo več kot ne vem koliko verzov.
Mamamia
mamamia
7. sep 2010 14:53
Ma ne vem, ali deseteltni otrok sploh potrebuje kak verz; jaz sem bolj pristaš poljubčka in toplega objema, iskric v očeh, ki itak povedo več kot ne vem koliko verzov.
Mamamia
mamamia
7. sep 2010 14:55
mamamia je napisal/a: |
Ma ne vem, ali deseteltni otrok sploh potrebuje kak verz; jaz sem bolj pristaš poljubčka in toplega objema, iskric v očeh, ki itak povedo več kot ne vem koliko verzov.mamamia |
8. sep 2010 8:37
Vem da smo udarli mimo teme tega foruma, vendar se mi zdijo dialekti grozno zanimivi. Nola, zate sprašujem iz kje si. Lep deževen dan ! banana130
8. sep 2010 14:34
Ja najlepša hvala vsem za zamisli in ideje.Se opravičujem za slovnične napake =) Ta 10 -letna punčka je od moje sestre hči in , če bi bilo le možno bi jo tudi jaz polupčkala in objela vendar je v drugi državi zato sem ji napisala čestitko in jo poklicala po telefonu. Hvala vsem za pomoč ! dorka
8. sep 2010 14:38
E, to pa je druga zgodba, dorka, drugič povej. Meni se je zazdelo, kot da iščeš za svojo hči ...
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hoppy brioš
Miklavževi parkeljni