lep pozdrav vsem!
a ma kdo mogoče kak lep verz za punčko staro 10 let ?
nujno
lep pozdrav
dorka
lep pozdrav vsem!
a ma kdo mogoče kak lep verz za punčko staro 10 let ?
nujno
lep pozdrav
dorka
2. sep 2010 9:23
Predvsem tebi prijazno svetujem, da prebereš tisto Kovičevo z naslovom Pobeg. Mojemu sinu iz besednjaka sta pobegnila dva korenjaka........ Vendelina jr.
2. sep 2010 18:43
...prosim in hvala....
Lp, Saša
Mir in dobro!
2. sep 2010 21:32
... s culo in mulo sta jo pobrala... Moycaa
3. sep 2010 7:53
Venturini je napisal/a: |
...prosim in hvala.... Lp, Saša
Mir in dobro! |
3. sep 2010 8:45
A se to forumskemu slengu sploh pritiče, a nisi mal smešen- vse pišeš brez repa in glave, brez velikih začetnic, brez stavčnih ločil pol bi pa na veliko mahala z hvala in prosim, pa izvolite, itd ? lp hedonist
3. sep 2010 9:57
hedonist je napisal/a: |
A se to forumskemu slengu sploh pritiče, a nisi mal smešen- vse pišeš brez repa in glave, brez velikih začetnic, brez stavčnih ločil pol bi pa na veliko mahala z hvala in prosim, pa izvolite, itd ? lp hedonist |
3. sep 2010 10:05
Jaz ne sledim...
3. sep 2010 10:27
ja,res,uboga dorka je še vedno brez citata!! kaj pa pesmica o sreči od j.bitenca: zdaj vemo,zdaj vemo,kje sreča tiči, tecimo,tecimo,da nam ne ubeži. zapojmo veselo zdaj sreči naglas: "hej,sreča,ljubeča,saj ti si že v nas." (če ni rojstni dan že mimo) lp mišzmoke
7. sep 2010 8:17
Če smo že pri slovnici,uporaba z in s precej šepata na forumu, zdaj pa ne vem, ali zato, ker tako hitimo ali zaradi neznanja. Lepe verze pa rada prebiram,tudi od Janeza Bitenca. naor
7. sep 2010 8:24
Najbolje imajo to rešeno primorci, sz kuhalnico.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Palačinkina torta z malinami
Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem