3. sep 2010 18:59
modra.vrtnica predvidevam da hodiš na šolo BC Naklo,saj taki postopek so imeli tam. Glede lincerjev jaz tega ne bi uporabila,ker vem da s tem bodo vsi dijaki uleteli,rada bi kake npr.breskvice je to priporočeno? Zanima me ali lahko rože kupiš ali jih moraš sam narediti,ker jaz imam z rožami iz tečine mase kar probleme,jih lepše naredim iz smetane. Moyca zelo ste mi pomagali pri temu saj vašo idejo bom uporabila pri izpitu,izdelala bom torto Hello Kitty,za 4 letno punčko ( mislim da za ta leta bi bila punčka zelo vesela ). Me pa zanima ali imate mogoče recept o jogurtovi strnjenki,saj to me kar mami ker so jagode vmes :).. Me pa zanima če ne bi uporabila to sem se odločila da bi naredila za dan mater.. Moyca zelo bi bila vesela še kakega mnenja in ideje. Dobroderka tui vaša ideja ni slaba,vendar za rojstnodnevno pecivo za alergika ne poznam nobenega takega dobrega recepta,verjamem pa da jih je tukaj na kulinariki polno kar jih želiš. Ostala bom na mnenju da bi naredila torto Hello Kitty za 4 letno punčko ali pa če ima kdo nasvet da bi naredila kaj v zvezi z dnem mater. Vsem se zahvaljujem za zelo lepe ideje in ker mi pomagate. Lep pozdrav vsem:) pikapoka18