Spoštovani uporabniki
Danes ponoči med 1 in 7 uro zjutraj bo KulSlo nedosegljiva zaradi vzdrževalnih del. Prosimo za razumevanje.
Spoštovani uporabniki
Danes ponoči med 1 in 7 uro zjutraj bo KulSlo nedosegljiva zaradi vzdrževalnih del. Prosimo za razumevanje.
31. avg 2010 11:27
Silno všeč mi je naslov tvojega posta Jernej- ja res je, KulSlo je in bo še lep čas nedosegljiva za ostale blede poskuse ustvariti primerljiv portal !! lp hedonistneznan uporabnik
31. avg 2010 17:10
Me pa tko firbec matra za tiste srčke.. japaja
31. avg 2010 17:14
Za japaja:
Bo enmal pomagalo?
rimljanka
31. avg 2010 17:48
multivitamin je napisal/a: |
Me matra eno vprašanje ali več njih. Po obvestilu bo pač KulSlo nedosegljiva med napisanimi urami. Nedosegljiva pa b itak verjetno še dolgo časa in ne po tehnični nedosegljivosti ampak po članih,ki jo ustvarjamo. Ker, če nas ne bi bilo ne bi bilo strani. se pardoniram,nedosegljiva v smislu,če nas članov ne bi bilo.
Srčki so pa čisto ok pa objemi pa čeprav niso nujno roza.
Multi. multivitamin Sporočilo je spremenil(a) multivitamin dne 31. 2010 17:41 |
31. avg 2010 17:48
Matr Multi ampak ti res težiš...... lp hedonist
1. sep 2010 22:35
Jaz se sploh nočem pogovarjati s takim tipom kot je Multivitamin in njemu podobnimi. Barbra
1. sep 2010 22:39
Ker je nedosegljiva noč že minila , o ostalih rečeh se pa da debatirat drugje, temo zaklepam.
moderator2Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako
Pirini svaljki s pršutom