30. avg 2010 10:43
Clatrus archeri ali devil's fingers je prišla prav od tam,kdo bi si mislil .Čudna so pota hudičevih prstov. naor
30. avg 2010 10:43
Clatrus archeri ali devil's fingers je prišla prav od tam,kdo bi si mislil .Čudna so pota hudičevih prstov. naor
30. avg 2010 10:51
Yantares, hvala. Vidiš kaj vse vojska prinese s seboj!
nola
30. avg 2010 11:14
Cila je napisal/a: |
Ni samo užitna, kot pravijo različni viri ima tudi zdravilne učinkovine. Namesto med plevel jo bomo raje sušili za čajčke in obloge. Cila |
30. avg 2010 11:17
nola je napisal/a: |
Yantares, hvala. Vidiš kaj vse vojska prinese s seboj! nola |
30. avg 2010 11:23
Kaj pa ima vojska z grenkuljico?
rimljanka
30. avg 2010 11:39
rimljanka je napisal/a: |
Kaj pa ima vojska z grenkuljico? rimljanka |
30. avg 2010 13:13
Preberi par postov nazaj, rimljanka. naor
30. avg 2010 14:24
Ja ,v ljubljanskemZOO sem v soboto videla kar dve taki gobi ,kot jih opisujete .Rastejo čisto ob poti,če sta še tam,ju ni teško najti. Tudi jas sem jo želela slikkat,pa sem imela prazno baterijo,ker sem to prvič videla pa mi je bilo zelo zanimivo,mi je bilo prav žal . zaja zaja
18. okt 2012 9:36
Tole rastlino imam že kakih šest, sedem let; na spodnji sliki je vidno, da ima cvet podoben orhideji, listi so zelo mesnati, bleščeči, temno zeleni, dosti bolj kot na sliki.
Vršiček sem odščipnila pri prijatelju, ki pa ni vedel ve od kod je prišla k hiši, še manj, kako ji je ime.
Fotko sem poslala na neko strokovno revijo, doslej še nisem dobila odgovora. Morda pa je kdo med vami, ki jo ima ali jo pozna?
Še to: raste zelo počasi, toliko je namreč zrasla v teh letih. Ob nepoznavanju njenih značilnosti je dobro, da je sploh preživela.
Hvala.
lp lučka
18. okt 2012 9:58
Rastlina zanesljivo ni sorodna orhidejam, bi rekla, da je kar daleč stran, saj sodi med dvokaličnice. Ne vem pa njenega imena. Vsekakor je doma v sušnih krajih, saj je sočnica (sukulent).
rimljankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Panakota z belo čokolado in penino
Zviti krofi