1. sep 2010 21:57
Sergej C je napisal/a: |
Cena ni garant kvalitete. Sergej C |
Se zelo strinjam, čaj pa nabavljam v Čajnici, so zelo prijazni in pošiljajo tudi po povzetju, kar je meni pomembno, jemljem pa že leta Lapsang Souchong in ta rdečega Formosa finest OOlong, bi zelo rada kakšen cejlonski čaj, ampak se tudi tu zal strinjam s Sergejem C. Tudi Darjeeelingi me ne prepričajo.
Sicer nisem kakšna poznavalka, ampak tako kot se eni nalivajo s kavo, se jaz s čajem.
Me je pa malo razočarala sosednja Palais des thes, sicer mi je všeč njihova brošura in tudi darilni kompleti z dvanajstimi dozicami čaja za poskušnjo, enega sem dobila za darilo in sem si vestno zabeležila kaj mi je všeč in kaj ne, pa zdaj vsakič, ko pridem v Ljubljano in do tistega konca tudi kupim kakšnega od favoritov, kakšnih presežkov pač ni. In seveda sem tudi tam enkrat vzela svoj vsakdanji Lapsang Souchong, celo v dveh variantah. Obe sta bili občutno dražji (tisti ta bolj imeniten je bil sploh zanič) in neprimerno slabši kot ta, ki jo kupujem dvoje vrat nazaj.
Me pa zelo zanima, kje se da kupiti ta Drogin čaj v kilskem pakiranju. Ker čeprav ima Droga domicil v moji občini, v naših trgovinah lahko kupimo samo razdišane vrečke. Občasno sem v Ljubljani in mi bo koristil tudi nasvet kje tam kupiti ta čaj.
Pa hvala za nasvet un informacijo.
nola