Pozdrav vsem,
iščem dobro slovensko gostilno, nekje med Lj in Tržičem.
Res, pravo kakovost, tudi če ni ravno poceni.
Hvala.
Špagetka
Pozdrav vsem,
iščem dobro slovensko gostilno, nekje med Lj in Tržičem.
Res, pravo kakovost, tudi če ni ravno poceni.
Hvala.
Špagetka
19. avg 2010 10:09
Za kaj iščeš ? - za vsak dan - manjši večji dogodek Število oseb ? - manj - srednje - veliko Npr.: Čubr, Križ pri Komendi Skaručna Ančka - Šenčur Prve, ki so mi padle na pamet. http://www.mojalbum.com/jagikroki/torte
19. avg 2010 14:41
Na levi imaš v meniju možnost 'Lokali', kjer najdeš ocene in mnenja.
tulka
19. avg 2010 14:57
Jaz sem za Čubra. Če ste bolj za morsko, pa restavracija Tabor (Podbrezje). strelka
19. avg 2010 20:37
Jaz osebno glasujem za gostilno Bizjak v Zg. Beli pri Preddvoru. Mi smo bili vendo zelo zadovoljni. LP, Temba temba
20. avg 2010 11:50
Hvala. Iščem za kosilo s pomembnimi poslovnimi partnerji. Manjša skupina. lp Špagetka
20. avg 2010 11:53
Kot sem že rekla, Čubr in Tabor, spomnila sem se še na Dvorec Jezeršek. strelka
20. avg 2010 12:28
Pa Lectar v Radovljici, in Pri Danilu -Reteče pri Škofji Loki. Saša
Mir in dobro!
20. avg 2010 12:53
O, madona, saj res, kako sem lahko pozabila! Danilota absolutno tudi priporočam, pa Krištofa tudi (prvemu dam malo več pik:) Lectar je pa žal samo ena fama... strelka
20. avg 2010 14:17
Jaz pa ne maram Danilota. Nekoč sem peljala neko eminentno grupo tja in so se z odprtimi usti vkopali že ob prihodu. Pa ne od navdušenja, pač pa od začudenja, ker je v akvariju plavala postrv. S trebuščkom nazgor. AUČ! beatriceKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lečin curry s kruhovimi cmoki
Goveji file s štruklji in rdečo vinsko omako z grenivko