bom še tu postavil vprašanje če mi bo kdo znal odgovoriti
Danes sem imel na urniku raztegovanje in pri vleki noge nazaj sem malo pretiraval in mi je v kolenu nekaj počilo oz. zvok je bil kot da bi se nekaj zdrobilo. Zdaj imam v koleno bolečine, sicer ne če je v mirovanju, ampak če ga prepogibam(v čisto skrčenem oz. čisto iztegnjenem položaju) oz vrtim se pojavljajo bolečine. Kaj bi lahko bilo narobe? Bolečina ni pretirano močna, vendar je. Pojavlja pa se na zunanji strani in bolj v notranjost kolena.Pri upogibanju mi koleno zaskoči(kar mi prej ni), vendar me to ne boli, boli me šele ko iztegnem oz. če stojim z stopalom na miru in se s trupom zarotiram navzven. Zaradi tega in pa zaradi zvoka-dobesedno kot da bi kaj zdrobil- ko sem naenkrat močno potegnil stopalo ko sem se raztegoval me je malo strah, da ni prišlo do kakšne poškodbe, čeprav ne vem če je to možno znotraj kolena?
Če bi šlo za kakšen zlom(zdrob?) kosti, kakšne bi bile bolečine? Mama me je nekaj strašila, da bi lahko šlo za poškodbo meniskusa? Je možno? Lhko po poškodbi meniskusa še hodiš brez večjih bolečin?
masters