30. maj 2012 19:26
Če komu ne gre angleščina, je tudi tu možnost :http://www.balkanknjiga.com/autori/
30. maj 2012 19:26
Če komu ne gre angleščina, je tudi tu možnost :http://www.balkanknjiga.com/autori/
30. maj 2012 20:40
A so te tablice zdaj tudi že z barvnimi zasloni, ali je še vedno črno-belo?
Kako je z dostopnostjo strokovne literature?
Za božička sem se odpovedala Kindlu, zdaj mi je pa kar malo žal...
čoko
30. maj 2012 21:43
čoko: Če želiš kindla, ti prodam mojega. Ni sicer fire ali touch, ampak je KINDLE 2G. Uporabljen 2-3x, sem pa ga dobil od strica iz USA.
V kolikor te zanima...
31. maj 2012 8:34
Podobna stran gutenbergovi je www.manybooks.net. Sama prisegam na Kindla. Trenutno ga ima moj brat, ker rabi za maturo in že komaj čakam da ga dobim nazaj.
MBrando: Kaj ti sploh ne dela Kindle?
Monika7
31. maj 2012 9:25
Monika: Če mi ne bi delal, ga ne bi prodajal, ali? To pa res, RES ne bi nikoli storil.
Ne, ugotovil sem da mi ne sede. Enostavno prisegam na platnice, listanje, različne formate, vonjave...
Klasična knjiga über alles :D
31. maj 2012 10:39
No sem mislila da si ga posodobil.
Monika7
31. maj 2012 10:46
MBrando je napisal/a: |
Monika: Če mi ne bi delal, ga ne bi prodajal, ali? To pa res, RES ne bi nikoli storil.
|
To pa razumem. Vonj Butalcev, ki sem jih kupila na boljšjaku, debelina knjige, pri kateri vidiš, koliko si že preberal, ni zamenljiva.
Sem pa bratu kupila Kindla zaradi praktičnosti transporta ( je velik knjižni molj), in je bil zelo zadovoljen. Sem poskusila brati Bobre, vendar ni šlo.
F r i n a
31. maj 2012 13:37
frina: Lepo, da še kdo ceni talje "antikvariat" vonj, občutek tistih starih listov, ko jih obračaš ter težo/količino prebranega.
Ahh, lepo je, ko imaš te posebne magnetke za označevanje strani, pa tak ponosno prestavljaš sproti, as you go...
16. jun 2012 22:12
Prodam KINDLA, generacijo 2.
Uporabljen 1x, dostavljen direkt iz USA od mojega ljubega strica.
Če koga zanima, me naj kontaktira preko ZS.
17. jun 2012 9:03
Čakaj
MBrando je napisal/a: |
Prodam KINDLA, generacijo 2. |
Čakaj, 30. maja si pa prav v tej temi napisal, da si ga 2-3x uporabil.
rimljankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Suzanine palačinke
Slivove rožice