stara pasirka je odslužila svojemu namenu, pa me zanima kakšno kupiti, da bo dobro služila svojemu namenu, ta stara je bila za en d***.
Lep pozdravček,
onaon
Temo je spremenil(a) onaon dne 4. avg 2010 9:58
stara pasirka je odslužila svojemu namenu, pa me zanima kakšno kupiti, da bo dobro služila svojemu namenu, ta stara je bila za en d***.
Lep pozdravček,
onaon
Temo je spremenil(a) onaon dne 4. avg 2010 9:58
4. avg 2010 15:17
A misliš tista kovinska za krompir? Mi imamo eno, kupljeno mislim da v Merkurju, pa dela v nulo. Mamamia
mamamia
4. avg 2010 15:24
lani sem videla v Hoferju, je bila v akciji pa sem jo zamudila, tista se mi je zdela uredu, mislim, da je imela 3 nastavke, mislim, da ni ravno za krompir, ker za krompir imam nekaj drugega, si mi pa dala idejo, če bo sila. V trgovinah sem nekaj gledala, pa so tako mckene,plastika, v Hoferju se mi je vseeno zdela večja, pa še zgledala je kao rostfraj. onaon Ne veš, kaj zmoreš, dokler ne poskusiš.
5. avg 2010 5:08
Pri nas imamo tako rostfraj s tremi nastavki in dela zaenkrat kot je treba. Mojo sem sicer dobila v dar, mislim pa da imajo take tudi v Merkurju in še kje. Sicer jo uporabljam samo sedaj v času pripravljanja paradižnikove mezge, ker se mi sicer ne da pomivati in razstavljati, tako da pasiram kar s paličnim mešalnikom. Pire krompir pa naredim kar z mešalnikom za stepanje smetane. Krompir skuham, odcedim vodo, dodam maslo, mleko, kislo smetano, parmezan (kar pač imam), vključim ročni mešalnik z metlicami za stepanje in krompir stepam - se krompir stepe ali "prepasira" u nulo in tudi je tak penast - ni zbit. Mi je všeč ta način, ker umažem samo 2 metlici. tedykaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti z omako iz bazilike in parmezanom
Lazanja v slow cookerju