26. apr 2011 16:47
Ja Franciska,kakor praviš ,da je precenjena posoda, saj v naprej plačaš elektriko in svoj čas.Ker se proizvajalec zaveda, da prihraniš na energiji, času in kar je najpomembnejše za zdrav način prehranjevanja gre. Takrat, ko je bila na razpolago AMC posoda in Zepter tudi, ni bilo tako izrazite možnosti kupiti kaj cenejšega, da bi lahko primirjal ali drgi AMC komplet ali kaj v cenejši obliki.Sedaj je na razpolago toliko drugih cenejših posod in aparatov za dietno kuhanje, da se vprašaš ali bi kupil AMC, samo, če pa pomisliš, da prihraniš čas, energijo, pripraviš zdravi obrok in na dolgi rok gledano ni treba menjavati posode, ker je neuničljiva si pa na pravi poti, je res dražja pa vendar cenejša, ker pravijo, da poceni roba, je najdražja roba. Po dvajsetih letih jo še vedno enako uporabljam, kar ne morem rečti za katero cenejšo posodo. Pa ne želim delat reklame, ampak mi je Franciska pihnila na dušo, pa sem malo pokomentirala razliko, ČEPRAV ŽE DVAJSET LET ČAKAM NA ŠOPEK OD GOSPODA RADOTA IZ RADEČ,DA MI GA IZROČI, KOT PRIPADA OB NAKUPU AMC POSODE. zaja