23. okt 2011 10:43
Jaz sem bil na Zepter predstavitvi, pa če se prav spomnim,je bil komplet, ki se je meni zdel precej majhen, čez 2 jurja. Uboga predstavljalka je bila deležna čisto spontanih nasmehov, začudenj in grimas.
Commis débarrasseur
23. okt 2011 10:43
Jaz sem bil na Zepter predstavitvi, pa če se prav spomnim,je bil komplet, ki se je meni zdel precej majhen, čez 2 jurja. Uboga predstavljalka je bila deležna čisto spontanih nasmehov, začudenj in grimas.
Commis débarrasseur
23. okt 2011 14:29
Meni je na teh predstaitvah hecno, ko začno z nekimi kao znastvenimi uvodi, kaj vse se v posodi med kuho dogaja, a jih nekdo s poznavanjem osnov fizike zlahka zmede oziroma pove, da se marsikaj od tega dogaja tudi v vsaki drugi posodi s pokrovom ... ežoj bi tu verjetno lahko kaj dodal.
mamamia
24. okt 2011 2:40
Jaz pa nisem nikoli imela časa za take predstave, pa naj bo Tupperweare, AMC ali Avon in premnoge druge. Nakladanjea takih ali drugačnih prodajalcev enostavno ne prebavljam. Grem raje v kino. :)
Če mi nočejo kar tako prodati tistega, kar se meni zdi primerno, me živ kristus ne pripravi do tega, da bi kaj kupila. Ker, če znaš kuhat, boš naredil okusno jed v najcenejši posodi in si drage kose kupuješ nekaj let, da spraviš skupaj zbirko vseh res potrebnih kosov.
Vanja
25. okt 2011 12:44
Lisa je napisal/a: |
Nimam ne AMC, Ne Zepter posode. Je proti mojemu prepričanju. Namreč - če je stvar tako super in toliko boljša od vseh drugih, bi jo proizvajalec z veseljem prodajal po kosih. Vsak ki bi kupil eno kastrolo in spoznal to neverjetno razliko v kvaliteti, bi ob prvi priliki zamenjal še ostalo. Tako si pa prisiljen v nakup v bistvu smešno dragega kompleta , da posodo sploh lahko preizkusiš. In potem ti jasno ne pride na misel, da bi okoli razlagal da....
|
Lisa, zdaj kar je proti tvojemu prepričanju, te jaz ne bom prepričevala obratno. S
tvar je super, je draga in meni nikoli ni bilo žal denarja za nakup AMC posode. Tudi jaz sem bila v začetku polna predsodkov in posmeha na račun gospe, katera je imela predstavitev. Ko mi je mož kupil posodo, sem mnenje spremenila. V življenju sem kupila že veliko neumnosti, ki so me veliko več stale, kot nakup te kvalitetne posode. Zdaj jo imam že več kot 10 let, pa je še vedno taka, kot prvi dan.
Pa še nekaj. Vsi govorite o kompletih. Dejstvo je, da se da posoda kupiti tudi posamično, tudi samo pokrovko lahko kupiš.
Pa veliko veselja ob kuhanju.
mamica_Vkozamurnik
sporočila: 2311
25. okt 2011 21:31
Kotarca, pobrskaj po eBayu, tudi novi komplet se najdejo za veliko manj denarja. V upanju, da so originalni seveda. Morda jih je kdo tudi kupil ? murnik
26. okt 2011 19:51
Nekaj bi rekla mamica_V "Kolk cajta jo pa dnevno glancaš, da je kot nova ?" Veš , moja je stara 20 let pa je še vedno lepa, ne pa kot prvi dan.Se vidi na njej, da je vsakodnevno v uporabi, če drugo ne pa krompir z SQ_jem, se pravi, da šparam na času in energiji.
zaja
27. okt 2011 8:11
zaja je napisal/a: |
Nekaj bi rekla mamica_V "Kolk cajta jo pa dnevno glancaš, da je kot nova ?" Veš , moja je stara 20 let pa je še vedno lepa, ne pa kot prvi dan.Se vidi na njej, da je vsakodnevno v uporabi, če drugo ne pa krompir z SQ_jem, se pravi, da šparam na času in energiji.
|
Dobr, ni kot prvi dan. Ampak jo pa redno čistim s čistilom za inox, poleg tega pa vsake toliko časa tudi s pasto za poliranje, ki sem jo kupila od AMC. Dnevno? Ja, čistim jo po vsaki uporabi. Časa da jo očistim pa mi vzame ravno toliko, kot bi pomivala katerokoli drugo posodo. Je pa res da pazim nanjo bolj, kot bi zanjo plačala samo nekaj evrov. To je tako, kot če bi imela doma mercedesa ali yuga. Le za katerega bi se bolj potrudila? :)
Aja, pa še nekaj. Prihranek časa. Meni tu ne gre toliko za prihranek časa pri kuhanju (in posledično pri čiščenju). Meni je bolj pomembno, da jem zdravo in da je hrana kuhana mnogo mnogo hitreje, kot na kalsičen način.
mamica_V
27. okt 2011 8:19
mamica_V je napisal/a: |
... To je tako, kot če bi imela doma mercedesa ali yuga. Le za katerega bi se bolj potrudila? :) |
Za juga Mercedes ma da zdrži!
lp
mzm
27. okt 2011 15:02
haha, odlično
mamica_V
27. okt 2011 19:20
Ja, mamica__V,tudi jas jo občasno spoliram,je še vedno kar za pogledat, vsaki dan pa ravno ne. Pomembno je, kot praviš , da jemo zdravo in da je hrana hitro pripravljena. Bila je draga, ampak se obrestuje,pri energiji sigurno in pri zdravju se pozna.Ali kuhaš brez maščobe, in pečeš v lastnem soku?
zajaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja v slow cookerju
Zelenjavna mineštra