25. okt 2011 12:44
Lisa je napisal/a: |
Nimam ne AMC, Ne Zepter posode. Je proti mojemu prepričanju. Namreč - če je stvar tako super in toliko boljša od vseh drugih, bi jo proizvajalec z veseljem prodajal po kosih. Vsak ki bi kupil eno kastrolo in spoznal to neverjetno razliko v kvaliteti, bi ob prvi priliki zamenjal še ostalo. Tako si pa prisiljen v nakup v bistvu smešno dragega kompleta , da posodo sploh lahko preizkusiš. In potem ti jasno ne pride na misel, da bi okoli razlagal da....
Lisa
|
Lisa, zdaj kar je proti tvojemu prepričanju, te jaz ne bom prepričevala obratno. S
tvar je super, je draga in meni nikoli ni bilo žal denarja za nakup AMC posode. Tudi jaz sem bila v začetku polna predsodkov in posmeha na račun gospe, katera je imela predstavitev. Ko mi je mož kupil posodo, sem mnenje spremenila. V življenju sem kupila že veliko neumnosti, ki so me veliko več stale, kot nakup te kvalitetne posode. Zdaj jo imam že več kot 10 let, pa je še vedno taka, kot prvi dan.
Pa še nekaj. Vsi govorite o kompletih. Dejstvo je, da se da posoda kupiti tudi posamično, tudi samo pokrovko lahko kupiš.
Pa veliko veselja ob kuhanju.
mamica_V