29. jul 2011 8:06
No jaz jo imam. Resnično sem navajena kuhati s sekuquickom, vedno gre z nami na dopust skupaj z atmosfero.
Ne zamenjam za nobeno drugo posodo. Nobenega termostata še nisem menjala, ker ni potrebe, razen 1x gumico/tesnilo za sekoquick (imam ga že 10 let)....par everčkov. Kuham pa z njim vse od goveje juhe, golaža, rižot, makaronflajša, .... Nikomur ne vsiljujem te posode. Vsak ve kaj mu ustreza in koliko denarja je pripravljen plačati za posodo.
Ko sva se odselila na svoje, sva za poročno darilo dobila en komplet AMC, nekaj sva dokupila ko se nama je družina povečala in nazadnje sva kupila še atmosfero (idealno za kampiranje, avtodom,....).
V omari nimam druge posode, razen ponve za palačinke. Koliko prišparam ne vem, ker tega ne spremljam, radi dobro jemo in kvalitetno, s tem tempom življenja pa se nam stalno mudi in dejansko je kosilo pripravljeno 1,2,3....goveje juhe že nisem kuhal klasično po 1,5 ali 2 uri....sploh ne vem kdaj
Torej jaz sem zadovoljna, kot sem rekla pa nikomur ne vsiljujem sistema AMC, ker vsak sam zase ve kaj bo dal v lonec in kakšen lonec je zanj najboljši...pa naj si bo to za 1000€ ali za 15€. Basta!
ANJA