Amc posoda

nejčica  

član od: 6.1.2010

sporočila: 174

3. mar 2011 22:57

uh!Nisem vedla da sem jaz v obravnavi (pa se mi je res neki včer kolcalu)! MAMAMIA: rojstni dan sem imela dober mesec nazaj tako da ga boš imela čas tud zavit do takrat!(Upam ,da je kak priročnik "kako ne bit štorast") piap: bom to kmal uredila!HVALA! nejčica

sonci  

član od: 27.9.2005

sporočila: 442

4. mar 2011 10:05

nejčica, ker se nekaterim "zadolženim za lep jezik na Kulslo" ne da, bom jaz napisala par vrstic. Nisi zelo nova, ampak očitno so šle teme a la Ah, ta slovenščina mimo tebe. Na Kulslo smo namreč dogovorjeni, da bomo za pisanje (!) uporabljali lepo knjižno slovenščino. No, dogovorjeni smo tudi, da se ne bomo obešali na vsako vejico ali tipkarsko napako (!) - če je polna luna, ali pa se približuje vremenska fronta, ali je na pohodu PMS, se tega včasih ne držimo . Torej, ker si sicer očitno prijazna punca (mlada tudi, domnevam), ti svetujem, da se pri pisanju potrudiš, pa na tvoj račun ne bo več hecev. sonci

nejčica  

4. mar 2011 10:31

Dragi uporabniki!Iskreno se opravičujem za vse manjkajoče,,,,,,..... iiii ,llllll,velike začetnice.... (tiste v zgornji vrstici vstavite tam kjer je pomankanje)!V nadalnje pa se bom bol potrudila! nejčica

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

4. mar 2011 10:34

nejčica je napisal/a:
uh!Nisem vedla da sem jaz v obravnavi (pa se mi je res neki včer kolcalu)!
MAMAMIA: rojstni dan sem imela dober mesec nazaj tako da ga boš imela čas tud zavit do takrat!(Upam ,da je kak priročnik "kako ne bit štorast")
piap: bom to kmal uredila!HVALA!

nejčica

sonci me je pogruntala, hehe.

Za darilo sem ti, nejčica, hotela poslati eno vrečko vejic (jaz sam že tudi takšno "darilo" dobila, a sem se jih navadila uporabljati). Oziroma ti priporočam, da malce sapo zajameš med pisanjem, saj tudi mi težko preberemo odstavek brez vejic in drugih ločil.

Upam, da razmeš hec, saj si, kot je že sonci napisala, fletno dekle.

Mamamia

mamamia

nejčica  

4. mar 2011 13:32

Mamamia z veseljem sprejemam vaše darilo!Naprošam pa le ,da v vrečko priložite še kos skutine tortice (recept ste prispevali v bazo)!Samo za vejice se ne splača kupovat znamke! nejčica

sonci  

član od: 27.9.2005

sporočila: 442

4. mar 2011 19:30

nejčica je napisal/a:
Mamamia z veseljem sprejemam vaše darilo!Naprošam pa le ,da v vrečko priložite še kos skutine tortice (recept ste prispevali v bazo)!Samo za vejice se ne splača kupovat znamke! nejčica
nejčica, bravo! sonci

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

4. mar 2011 23:14

Me je sonci prehitela s komentarjem.

Se bova tako zmenili: samo skutina tortica , brez vejic, ker si tak prijeten deklič.

Pozdravček, mamamia

mamamia

piap  

član od: 1.7.2005

sporočila: 83

22. apr 2011 11:17

bannanna je napisal/a:

samam nikoli nisem razumela tega amc mita.. včasih se mi zdi da ljudi prepriča to, da mislijo da bodo z amcjem naenkrat postali top, vrhunski in fit kuharji. ampak se mi to  zdi res včasih.

jaz imam rada emotovo posodo, sploh so mi pa te pisane s steklenim pokrovom veliko lepše kot amc.

www.mojalbum.com/naredilaana
Kaj pa naredite ,ko vam pade pokrov iz rok .' piap

Sergej C  

član od: 21.3.2009

sporočila: 414

22. apr 2011 15:19

Običajno ga poberem, ker mi je zoprno, če mi pokrovke ležijo okrog ;)... včasih tudi splaknem, če pade na tla... nikoli pa ne pogledam, če je poškodovan... eterna je zakon!

Sergej

franciska  

član od: 15.2.2011

sporočila: 144

22. apr 2011 18:49

Zame je to zelo precenjenaposoda in če ne bi bilo predstavitev, je marsikteri ne bi kupil žaradi cene. franciska

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti