Zelo rada bi kupila dobro hranjen kolo holland , bele barve , skošaro...
Če ga katera prodaja, kupim!
Lp
barčica
Zelo rada bi kupila dobro hranjen kolo holland , bele barve , skošaro...
Če ga katera prodaja, kupim!
Lp
barčica
28. jul 2010 15:36
Na bolhi se še kar redno pojavljajo, so pa to na žalost precej ukradljiva kolesa (wound that will never heal press). lp, proxima
29. jul 2010 15:47
Všeč mi je izraz " ukradljiva".
F r i n aneznan uporabnik
29. jul 2010 15:53
Tudi meni je všeč "ukradljiva". (Se krasno rima z "vabljiva") japaja
29. jul 2010 16:14
Po četrti tatvini bicikla (dveh praktično novih hollandov, enega no-name ženskega poldirkalca in starega, pa čudovito lahkega Rogovega Maratona) v dveh letih sem v tihih maščevalnih sanjarjenjih izumljala še kaj drugega kot neologizme, na primer teoretično napravo, ki bi nepooblaščenemu uporabniku izstrelila harpuno v rit (primerno rjasto seveda). Doma imam poleg vsakodnevnega bicikla za v službo še skoraj novega Schwinna, ki mi lepo parkiran stoji poleg postelje in si ga pred spanjem priklenem na zapestje, na sprehod ga peljem pa samo ob nedeljah z lepim, sončnim in suhim vremenom. Totalno me mika pa tale, ampak ob postelji nimam več prostora lp, proximaneznan uporabnik
29. jul 2010 16:17
O pišuka! Ne sekiraj se, če nimaš prostora, tale tricikel ti jaz čist zastonj čuvam, hehe.... japaja
29. jul 2010 16:18
Se pa splača gledat naokrog, ko ti ukradejo kolo. Jaz sem namreč svojega 3 dni potem, ko je bil ukraden, našla priklenjenega v centru Ljubljane (kak kilometer od mojega doma). Sem ga urno ukradla nazaj (po dovoljenju policije) perpetua Sporočilo je spremenil(a) perpetua dne 29. 2010 16:19
29. jul 2010 16:55
Mi smo na vsak del naših koles napisali domačo telefonsko številko. V skoraj 4 letih nobeno kolo ni bilo ukradeno, pa smo imeli v mestu, po podatkih policije, vsak dan prijavljenih 40 kraj koles.
Vanja
29. jul 2010 17:46
proxima Super ideja tole s harpuno home madeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bowla s kozicami
Karamelna omaka