23. jul 2010 17:18
nola je napisal/a: |
Saj če boš samo dvignila pošiljko, se ti ni treba dosti menit z uslužbenci. Če gledaš na zadevo tako, da je uslužbenec v Italiji trmoglavil v italjanščini, pa boš verjetno sprejela tudi to, da se je njemu zdelo, da ti v Italiji trmoglaviš po slovensko. Ne vem kakšno delo opravljaš, niti od kod si, me pa zanima v katerem jeziku se meniš z Romuni, Slovaki in Bolgari, ki se obrnejo nate za pomoč in pojasnila. Upam, da jim ne razlagaš trmoglavo v slovenščini. Ali pač? nola |
Opažam, da vas je kar nekaj, ki živite blizu meje, morda mi bo katera poznala odgovor na moje vprašanje. Na spletu je kar nekaj trgovin (tudi meni ljub Marks and Spencer, ki za zahod dela boljšo robo kot za vzhodne trge), ki omogočajo naročilo prek spleta v Italijo. Tako bi jaz naročeno prevzela na pošti v Italiji, pa ne vem, če se to da, oziroma, kakšen naslov prevzema vpišem v rubriko, da na pošti tega ne bi zavrnili. Bi šla vprašat kar tja, ampak moje znanje italijanščine ne dosega tega nivoja... hvala za pomoč in lep vikend!alibaba
Alibaba je postavila zelo preprosto in razumljivo vprašanje in me zanima ,Nola , kaj v tem vprašanju ti ni jasno? Preberi ga še enkrat.
BO ŠLO???
Alibaba, poštno ležeče bo čisto dovolj, kot so ti že napisali...
Escada