2. avg 2010 14:16
Tko kot že marsi kdo pred mano ti tudi jaz svetujem, da se obrni najprej na upravitelja.Če se prav spomnim si rekla, da ste to že probali pa, da ni nobenega odziva z njegove strani.Svetujem ti, da vztrajate in najvrjetneje ima ta upravnik tudi svojega šefa.
Pri nas je bila podobna zgodba, ker sta bila upravnik in njegov šef kr malo gluha na naša opozorila, smo se obrnili na zdravstveno in sanitarno inšpekcijo ta pa najprej na upravitelje.Res je, da niso kar poskočili od veselja in šli v akcijo,ker se takih zadev, ki se tičejo starih ljudi, pa živali, čistoče, urejenosti....vsi bolj ali manj izogibajo, ker imamo ljudje različne pojme kaj je v mejah normalnega in kaj ni.Pri nas je trajalo kar nekaj mesecev, da so se stvari začele premikati in so se na boljše.Pri taki stvari moraš bit kr malo tečna in vztrajana sicer mate pa nadzorni odbor in jim stanovalci napišite pripombe na osnovi teh gre NO najprej do stanovalca ga pismeno v imenu podpisanih stanovalcev opozori in če ta ne odreagira je na potezi upravnik in potem.....se jara kača vleče.
No nekdo je napisal, da za svojimi vrati dela vsak kaj hoče.Ja o.k. zaradi mene naj ima nilskega konja sam, da mene ne moti.Pa tudi nekateri stanovalci so hujši kot 10 mačk na kupu za določenimi sploh ne moreš v lift tako smrdijo..Edini recept je vztrajnost, pa od vrat do vrat,da nazadnje grejo res v akcijo sami in jim je do tega da najdejo rešitevsamo zato, da se tebe znebijo in majo mir pred tabo.
sensia