19. jul 2010 19:43
Res je... na Google dobiš čist vse informacije .. !!
Mychelle
19. jul 2010 19:43
Res je... na Google dobiš čist vse informacije .. !!
Mychelle
19. jul 2010 20:04
Imamo Severinovo, ponev se da ločiti od grelnika in oprati v pomivalcu. To mi je bila najpomembnejša lastnost pri izbiri te ponve.
O širini uporabe pa je bilo že itak povedano vse.
Anja
19. jul 2010 20:58
Jaz ima tako ponev že 8 let, mislim, da je bila kupljna ena izmed prvih, saj sem jo prejela kot darilo in je bila kupljena v Nemčiji. Imam jo na vikendu, pa jo velikokrat uporabljam. Naprimer: kuham golež, rižoto, krompir , meso , pečem ribe. Nikakor jo pa ne morem uporabljati za pice, ker verjetno ne znam narediti tako tanko testo, pa se mi vse spali. Nič zato, odlične pa so v tej posodi palačinke, Skratka na vikendu jo vsak dan uporabljam, če se mi pokvari bom tako kupila novo. Iz tega je razvidno: praksa dela mojstra LP Minka sevnicaradna Sporočilo je spremenil(a) sevnicaradna dne 19. 2010 20:59
19. jul 2010 22:21
Evo, skor ste me prepričali, da je nujno rabim. Pogledal gor visoko na omari, zraven MUM-a bo še mesta za ponev.
ežoj
19. jul 2010 22:29
anja27 je napisal/a: |
Imamo Severinovo, ponev se da ločiti od grelnika in oprati v pomivalcu. To mi je bila najpomembnejša lastnost pri izbiri te ponve. O širini uporabe pa je bilo že itak povedano vse. Anja |
No taka bi me pa sploh zanimala. Mi lahko poveš kaj več?
nola
20. jul 2010 9:01
nola, tale je taka ponev, ki jo imamo pri hiši: http://www.mimovrste.com/katalog/product.php?product_i . Ponev se zlahka odstrani iz ohišja in opere. V karakteristikah piše, da jo lahko pereš tudi v pomivalnem stroju. Kupila sem jo v Mercatorju za podobno ceno, tam jo lahko vidiš tudi v živo.
LP
Anja
20. jul 2010 11:41
Nena-morje je napisal/a: |
Ja, vroce je, vroce Da se povrnemo na staro temo: jaz pecem v starem picopeku in me prav nic ne moti, da peka ni enakomerna ... malo premescas hrano, pa je! Tako, tako pa zgleda 2,70 kg orade v picopeku:
Nena-morje |
Nič ne verjamem, ziher je fotomontaža. Bi se morala v živo prepričati
Atina
20. jul 2010 13:24
Ha,ha, Atina! Ti samo pridi
Ribe zgledajo nekam male na slikah, v resnici so bile veliko vecje.Ena je imela skoraj kilogram.
Ni sans, da bi tako kolicino spekla naenkrat na rostilju ... v pecici ne bi bil problem, samo, kdo pa bo v taki vrocini sedel v kuhinji?
Tako pa, ce imas picopeka, lepo sedis pod zeleno lipico s knjigo in kozarcem v rokah, pazis na to, da se ribe ne prismodijo (jaz sem jih samo dvakrat obrnila!) in v daljavi opazujes moza, kako se poti pri kosnji trave
Nena-morje
20. jul 2010 14:13
Zakaj jih pa ne bi mogla toliko spečt na roštilju? jaz imam mali žar, pa jih gre gor za dva picopeka?
20. jul 2010 14:32
Zaradi oglja, zzak1977, zaradi oglja .... kdo ga bo pa v tej vrocini delal
Nena-morjeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Poletni svaljki z dimljenim lososom
Jagodni semifreddo