Moja mami, kateri smo kupili dotični kruhopek, je v svoji pospravljalni vnemi papirje tako založila, da jih še danes ne najde. A mi (ji) lahko kdo pomaga s sestavinami za kruh iz polnozrnate moke.
Hvala!!!
Moja mami, kateri smo kupili dotični kruhopek, je v svoji pospravljalni vnemi papirje tako založila, da jih še danes ne najde. A mi (ji) lahko kdo pomaga s sestavinami za kruh iz polnozrnate moke.
Hvala!!!
27. sep 2003 18:58
Polnozrnat rženi kruh (1kg) - 2 čž suhega kvasa 300 g moke tip 1050 300 g polnozrnate moke 1 1/2 čž soli 1 čž sladkorja 380 ml vode 3 Ž droži Program Vollkornbrot, porjavenje temno Lp, Polona polona mohorič
29. sep 2003 8:58
Hvala, saj sem našla tudi en ameriški recept na internetu in je navkljub črnogledosti kruh prav fajn izpadel, ga je namreč takoj zmanjkalo. Saj zdaj, ko so šla navodila k vragu, mi je mamca mašinco kar dala v dolgoročno uporabo, se pravi podarila. Se ne pritožujem. Lep teden vsem, LoniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Eksotični suši
Bowla s kozicami