Easyjet

neznan uporabnik

tema odprta - 8. jul 2010 16:26 | ogledi: 3.919 | odgovori: 5

Kaj pa to, da bo konec leta EasyJet letel iz LJ v Milano in Pariz za ušivih 20 oz. 25 €?

Juhu!!!

japaja

anaeva  

član od: 14.11.2007

sporočila: 1742

8. jul 2010 17:13

Tole japaja,bo super če ne bo res samo japajade.

Mi bo prihranilo 5 ur vožnje z avtom,skoraj devet z vlakom.

In ker je cestnina skoraj 100 ejrotov sem še toliko bolj vesela.

Ampak

dokler nisem v zraku je vse skupaj le bolj japajade.

anaeva

majamarko  

član od: 26.9.2003

sporočila: 2565

8. jul 2010 17:28

Anaeva, res je, ni nič japajade, samo upam da ne bo kakih čudnih idej o plačevanju wcja in podobnih hecih kot je bilo nekoč že omenjeno za eno od teh firm s cenejšimi leti http://www.sta.si/vest.php?s=s&id=1531801

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6078

8. jul 2010 17:56

Vse OK, dokler je na letalu voda, da si po uporabi WC-ja lahko vsi (tudi stevardese) umijemo roke!!!! Četudi je uporabo treba plačati!

In da letalo lahko pristane, ker nima letalska firma nobenih neporavnanih računov z letališčem. Avanture, kaj češ!

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 08. 2010 17:57

neznan uporabnik

8. jul 2010 20:57

Imam rajši avanture za 20€ kot pa da sedim v tistem zafirnkenam fuglovžu za 300€ in sploh ne vem, da se kaj dogaja, hehe..isto kot da sem doma v fotelju No ja, roko na srce, na kratke proge to že še gre, za daljšo pot je pa fajn, če si komot. Ena moja nivažnokaj nonstop leta v London z Easyem, se je čist lepo navadla, le prtljago smo spedenali na centimetre in dostikrat se je oblekla "na čebulo" kot v starih švercerskih časih na relaciji Italija Jugoslavija, ker v kufer niti repek ni več šel.. japaja

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

9. jul 2010 11:36

Zame to pomeni kak obisk Pariza več, čez vikend recimo bi bilo kar dovolj, malo na sprehod po ulicah in v nedeljo zvečer ali ponedeljek domov ... Že dolgo se z letalom nisem peljala na kavo, teta pa da mizo še kaj drugega ...

Nazadnje sem bila v Parizu ko je Adria imela  povratno karto za 100 evrov, zdaj že nekaj časa čakam na podobno priliki, pa uleti easy jet ... Nikoli ne veš, kje te sreča čaka

Mamamia

mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti