Prosim za pomoč in sicer me zanima kje bi dobila višnje.
Hvala.
Trnovo
Prosim za pomoč in sicer me zanima kje bi dobila višnje.
Hvala.
Trnovo
8. jul 2010 11:52
Če si iz okolice Celja.jih lahko dobiš v Medlogu.Sem že videla tablo,da so na prodaj. kriznana
8. jul 2010 12:17
Če pa si slučajno iz okolice Prekmurja ali imaš koga iz tega konca pa se dobijo tudi pri nas na Goričkem. Ravno včeraj sem slišala oglas po našem lokalnem radiu Murski val, kjer so ponujali da si jih celo lahko naberete sami, po želji kolikor hočete. gogica GOGICA
8. jul 2010 15:33
Jaz sem jih prejšnji teden kupila v Ljubljani na osrednji tržnici, cena je bila 5€ za kg.Eni prodajalci sicer pravijo, da gredo h koncu, so baje začele pokati zaradi suše, drugi pa spet trdijo, da njihoiv čas šele prihaja.
kačaneznan uporabnik
8. jul 2010 16:02
Na tržnicah v LJ jih je dovolj. Cene ne vem. japaja
9. jul 2010 10:19
Takole višenj v Medlogu pri Joštovem mlinu ni VEČ.Najboljši čas za njih je okrog 25.junija,prijazna gospa je rekla,da sem žal prepozna in naj pridem naslednje leto junija.Ja tako je pač. Sem pa se pozanimala še v Šentjurju v Meji,tam sem dobila tel.od gospe Olge ,ki naj bi jih imela.Evo tole pa je št.041 809 185.Jaz je sicer zdajle nisem dobila na telefon,tako ,da vam kaj več ne morem povedati.Če pa katero zanima pa jo lahko pokliče. kriznana
12. jul 2010 11:43
Vsem hvala za pomoč. TrnovoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Palačinkina torta z malinami
Burito palačinke z lososom