Iščem, kje kupiti vrtni senčnik s podstavkom dimenzije cca 3x3 metre. Rabim ga za darilo.
Ima kdo kakšno idejo?
matyuk7
Iščem, kje kupiti vrtni senčnik s podstavkom dimenzije cca 3x3 metre. Rabim ga za darilo.
Ima kdo kakšno idejo?
matyuk7
5. jul 2010 13:12
Kaj pomeni izraz "vrtni senčnik s podstavkom"? Če je mišljena večja marela, pa tudi kaj drugega vrtnega, se najde v Merkurju, Bauhausu, Baumaxu, Top-domu, Obiju.....in kar je še takih trgovin.
lp
cervus
5. jul 2010 14:39
To je večja"marela", najraje pravokotne oblike, takšna kot jih imajo v nekaterih lokalih z reklamnimi napisi ali brez njih... Merkur ima samo manjše varijante jaz pa rabim večjo s stranico cca 3 m. matyuk7
5. jul 2010 15:06
Mi smo tako nabavili v IKEAi. Je genialna. Odlično ogromna (tudi zelo zelo visoka, tako ni zadušljivo pod njo) in ni bila preveč draga (skupaj s podstavkom je bila 100 eur). Srečno! marijajak
5. jul 2010 15:11
marijajak: Hvala, upam da bom imel čas priti do Ikeje, če mogoče kdo ve še kakšno bližjo varijanto pa prosim za nasvet. matyuk7
6. jul 2010 22:12
pred enim tednom sem jih videla v Bauhausu v Mariboru. Imeli so temno modre, temno rdeče in bele barve. Mislim, da so bili okrogle oblike s premerom 3 metrov. Oblike podstavka se pa ne spomnim,cena je bila okoli 50 EUR. aticneznan uporabnik
6. jul 2010 22:38
najbližja varijanta ti je, da snameš enga izpred kakšnega lokala.... JOJ NOOOOO, hecam se japajaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami
Lazanja z bolonjsko omako