24. jun 2010 22:07
Vanja, jaz sem od tistih, ki jih šport sploh ne zanima in tiste teme skoraj nisem odpiral ( pa ste naklofali enih strani, pravzaprav zabavno branje ), ono pesmico, ki je prilimala Proxima sem kumi našel, ja lepa je. Ja, zdej že mal preveč citiramo my dear lady frend, stopilo ji bo v glavo. Drugač, sem hotel odgovorit MissLady in sicer, se mi zdi, da jih je nekaj, takih kot ona, ki bi radi čisto dolgočasne forume. Se pravi na vprašanje sam direktni odgovori, nobene stranske misli, nobenega nmenja, nobenega razmišljanja. Tam v eni temi, me en napi*di, da če nimam keramičnega noža, ima da sem tiho, ker o tisti temi nimam kaj povedat ( pa imam, skor več od vseh njih skupaj ). Torej, nekateri bi radi forume po sistemu vprašanja/odgovori, eni bi celo predpisali, kdo lahko sploh odgovarja. Prav me zanima koliko bi vam potem bili zanimivi in sploh berljivi forumi. V tej temi, mi je še najbolj zanimiv prav Vendyin prispevek, pa marsikomu še tudi, pa če se vi ljubitelji dolgčasja postavite na glavo.
Glede hoje v hribe in " pripadajočega " peciva: moja abstinenca hoje v hribe traja enih petintrideset let več kot pri Vendy, tako, da od osebnih izkušenj nimam nič, tisto kar je napisala Vendy se mi zdi logično, čeprav je logično, da če so piškoti v trdni škatli...........
Drugač, MissLady, lahko najprej pogledaš kdo je napisal in določenih avtorjev sploh ne bereš in si rešila problem.
japaja pravi da je polna luna v soboto, ne vem če ona to ve tako natančno.
Pa ne bom citiral Vendy s tistim stavkom v hrvaščini o shvatanju.
ežoj