Pearsonov koeficient v excelu-pomoč

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

23. jun 2010 12:21

ežoj je napisal/a:

Vendelina jr. je napisal/a:
.......................................................................................

...................................................................................................................

Stokanje ne pomaga. Nas je tule mnogo takih, ki smo ta napor zmogli tudi peš skupaj s klasiš texas instrumentom....pa vidi nas sad! Vendelina jr.

Vendy, ma kakšen texas instrument  neki ( to se je pojavilo pozneje ), vse peš.

ežoj

Jaoj, ežoj, kaj se ubogega delaš - saj ste imeli rehnšiber, no! Kaj se to pravi - peš!!!!

lp

cervus

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

23. jun 2010 14:54

Ežoj, v Texas se gre z letalom ali ladjo, zakaj peš!

Atina

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

23. jun 2010 15:01

Atina, a ti lahko tule čestitam za bebico? Mi dvojčki smo itak d'bestični. Vendelina jr.

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

23. jun 2010 16:46

elaphus, a veš, da sem čist pozabil. Nazadnje ga v " fabriki " nisem vrnil ( sem se mogel razdužit ), in sem ga nekaj malega plačal, hotel sem ga imet za spomin. Evo s čim se računalo ( v glavnem v tehniki ) pred obdobjem kalkulatorjev:

ma Atina, včasih je vse bilo peš.

ežoj

nola  

član od: 25.1.2006

sporočila: 3112

23. jun 2010 20:47

Ja Ežoj, jaz ga imam tudi še doma, žal se ga poslužujem le z zelo debelimi očali.

Ena s FAGG  je enkrat vse prav povedala.

Naša je pa itak pridna.

nola

neznan uporabnik

23. jun 2010 21:06

Ko smo že ravno pri računanju "na peš": "Janezek, koliko je 5 + 5 ?" "Enajst, tršica." "Janezek, dej roke ven iz žepov!" japaja

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

23. jun 2010 23:55

Vendelina jr. je napisal/a:
Atina, a ti lahko tule čestitam za bebico? Mi dvojčki smo itak d'bestični.Vendelina jr.

Hvala hvala :) Da smo dvojčki zakon, vem že dolgo. Sem že rekla mojemu, da se mu slabo piše, dva dvojčka pri hiši imet :)

Smo pa pol žlahte in kolegov vrgli na finto, da bomo imeli dvojčka :)))

Aja, pearsona pa ima vsak spodoben ročni kalkulator. Le malo treba navodila prebrati.

Atina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti