23. jun 2010 12:21
ežoj je napisal/a: | ||
Vendy, ma kakšen texas instrument neki ( to se je pojavilo pozneje ), vse peš. ežoj |
Jaoj, ežoj, kaj se ubogega delaš - saj ste imeli rehnšiber, no! Kaj se to pravi - peš!!!!
lp
cervus
23. jun 2010 12:21
ežoj je napisal/a: | ||
Vendy, ma kakšen texas instrument neki ( to se je pojavilo pozneje ), vse peš. ežoj |
Jaoj, ežoj, kaj se ubogega delaš - saj ste imeli rehnšiber, no! Kaj se to pravi - peš!!!!
lp
cervus
23. jun 2010 14:54
Ežoj, v Texas se gre z letalom ali ladjo, zakaj peš!
Atina
23. jun 2010 15:01
Atina, a ti lahko tule čestitam za bebico? Mi dvojčki smo itak d'bestični. Vendelina jr.
23. jun 2010 16:46
elaphus, a veš, da sem čist pozabil. Nazadnje ga v " fabriki " nisem vrnil ( sem se mogel razdužit ), in sem ga nekaj malega plačal, hotel sem ga imet za spomin. Evo s čim se računalo ( v glavnem v tehniki ) pred obdobjem kalkulatorjev:
ma Atina, včasih je vse bilo peš.
ežoj
23. jun 2010 20:47
Ja Ežoj, jaz ga imam tudi še doma, žal se ga poslužujem le z zelo debelimi očali.
Ena s FAGG je enkrat vse prav povedala.
Naša je pa itak pridna.
nolaneznan uporabnik
23. jun 2010 21:06
Ko smo že ravno pri računanju "na peš": "Janezek, koliko je 5 + 5 ?" "Enajst, tršica." "Janezek, dej roke ven iz žepov!" japaja
23. jun 2010 23:55
Vendelina jr. je napisal/a: |
Atina, a ti lahko tule čestitam za bebico? Mi dvojčki smo itak d'bestični.Vendelina jr. |
Hvala hvala :) Da smo dvojčki zakon, vem že dolgo. Sem že rekla mojemu, da se mu slabo piše, dva dvojčka pri hiši imet :)
Smo pa pol žlahte in kolegov vrgli na finto, da bomo imeli dvojčka :)))
Aja, pearsona pa ima vsak spodoben ročni kalkulator. Le malo treba navodila prebrati.
AtinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gnetemo, pečemo in jih že jemo
Mini potičke