Smo skupina 8 plesalk, ki plešemo orientalski ples in potrebujemo ime. Če ima kdo kakšno posebno zamisel?
gita3
Smo skupina 8 plesalk, ki plešemo orientalski ples in potrebujemo ime. Če ima kdo kakšno posebno zamisel?
gita3
21. jun 2010 10:06
"....Mojemu sinu iz besednjaka/sta pobegnila dva korenjaka. S culo in mulo sta jo pobrala/eden je Prosim, drugi je Hvala...." Tko je shvatio, shvatio je. Vendelina jr.neznan uporabnik
21. jun 2010 11:20
Bi vas morala videti, da bi vam lahko dala ime. Tako na pamet predlagam Oktaliske (če ste vsaj malo odaliske in če vas je osem).. Če ste gajsne, potem pa kar Orient Express.. Jutro, Jutrovo... Popek, Popike... Pupike.... Oktet za zblaznet? Tančica... O&Co... japaja
21. jun 2010 11:45
Obeliske ....
Beg iz seraja ...(saj veste, kaj pomeni seraj?)
Pa vam ob plesu doslej ni kapnilo kakšno primerno ime? Mislim, ko zaprete oči in vas preveva orientalska glasba - nič navdiha?
Mamamia
mamamia
neznan uporabnik
21. jun 2010 12:09
Migice, Assice, Belly-Belly... japaja
21. jun 2010 12:10
Vendelina jr. je napisal/a: |
"....Mojemu sinu iz besednjaka/sta pobegnila dva korenjaka. S culo in mulo sta jo pobrala/eden je Prosim, drugi je Hvala...." Tko je shvatio, shvatio je. Vendelina jr. |
21. jun 2010 15:06
mamamia je napisal/a: |
Obeliske ... mamamia |
mamamia, hvala za tale Tippfehler. Tako iz srca se že dolgo nisem .
Cila
21. jun 2010 15:15
Gita mogoče pa bi se imenovale Gitanke. banana130
21. jun 2010 16:46
Saj, niso tri pikice zastonj zadaj, za imenom, heh ...
Pa saj, malo si lahko privoščimo, kajne?
mamamia
21. jun 2010 16:55
sam da ni jelly-belly ;)
21. jun 2010 21:36
Vendelina jr. je napisal/a: |
"....Mojemu sinu iz besednjaka/sta pobegnila dva korenjaka. S culo in mulo sta jo pobrala/eden je Prosim, drugi je Hvala...." Tko je shvatio, shvatio je. Vendelina jr. |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kavna torta (Coffee cake )
Slana pita (Salty pie)